Style

Ljubav

Ako niste rođeni pod srećnom zvezdom postoji način za sreću!

Čak i ako niste rođeni pod srećnom zvezdom postoji način da privučete sreću! Prizovite je na ovih šest načina!

Ako niste rođeni pod srećnom zvezdom postoji način za sreću! Svet Plus
Šta je to faktor sreće?

Sreća postaje odličan izgovor za lenje ljude. Oni više vole da svoju sudbinu stave u ruke teorije verovatnoće, pa kažu:

"Uradio sam sve što sam mogao, sada je sve u rukama više sile."

Ali psiholozi su sigurni da se možete uspeti u životu, ako sledite određena pravila i tehnike.


Jasni ciljevi:

Da biste postigli ono što želite, morate jasno i detaljno da odredite ono što želite. Vizualizacija i jasno formiranje cilja podsvesno pomaže u kretanju napred, glavni je faktor sreća. Osoba nesvesno prima signale, obraća pažnju na načine rešavanja problema koji ih približavaju ostvarenju sna. Gubitnici su po pravilu dezorjentisani i ne mogu da odrede želje i planove.

Energija i aktivnost

Jedan od faktora sreće je naporan rad. Oni rođeni aktivni i spretni, zrače energijom, imaju vremena za naporan rad, učenje, odlazak u teretanu ili bavljenje hobijem. U stvari, aktivnost je povezana sa sposobnošću da pravilno rasporedite lično vreme, a ne da ga trošite na prazne sitnice i nevažne stvari.

Zanimljiva studija američkog psihologa Tomasa Stenlija otkrila je da je od 2.500 poznatih ličnosti i biznismena 84% uvereno da su bogatstvo stekli samo iscrpljujućim radom. Nisu verovali u sreću, ali su se trudili da rade više i produktivnije od ostalih zaposlenih.Radite puno korisnih stvari

Nemoguće je dobiti ono što želite ako se ne potrudite da postignete cilj. Što više pokušaja i dela učinite, veće su šanse za postizanje rezultata. Želite dobar posao? Češće posećujte intervjue i agencije za zapošljavanje, istovremeno predajte svoju biografiju na različite adrese, pitajte svoje prijatelje za savet ili pomoć. Ovo nekoliko puta povećava verovatnoću dobijanja plaćenijeg posla.


Karakterne osobine i ličnost

Važan faktor sreće je sposobnost pozitivnog razmišljanja, verovanja u svoju snagu. „Srećnici“ su uvek optimisti koji lako preuzimaju nemoguće zadatke, uvereni su u mogućnost da ostvare ono što žele i ostvare svoje snove. Društveniji su, lako se povezuju sa ljudima i tolerišu stresne situacije bez posledica.Istrajnost u postizanju ciljeva

Ovo je važan kvalitet ličnosti. Osoba koja se ne predaje pred neuspesima, spremna je da žrtvuje snagu i vreme za postizanje pozitivnog rezultata. Nastavlja da traži opcije kada su protivnici davno odustali.

Iskrenost

Najuspešnije ljude odlikuju pristojnost, otvorenost i iskrenost. To su važne osobine za izgradnju karijere i ličnog brenda, razvoj poslovanja. Optimiste takve ličnosti uvek privlače, okruženi su aktivnim i uspešnim kolegama. Ogromna je razlika između psihe ljudi koji slepo veruju u sreću i onih koji tvrdoglavo idu ka cilju. To su različiti psihotipovi, ali prema statistikama sreća često dolazi onima koji ne veruju u njeno postojanje. Postignite uspeh sami, ne verujte sudbini slučaja ako želite da postignete željeni rezultat.
 

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica!

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba!

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Still

Povezane vesti:


>