Region

Svet

Aca Lukas: Kija Kockar je za mene jedno veliko otkrovenje!

Aca Lukas ima samo reči hvale za koleginicu... Kija Kockar je za mene jedno veliko otkrovenje u ljudskom smislu, prvo veliki čovek, iskrena i poštena žena. 

Aca Lukas: Kija Kockar je za mene jedno veliko otkrovenje! Screenshoot/Instagram




Dok čeka razrešenje sudskog spora sa RTS-om, Aca Lukas otkrio je da ne želi da čuje za kolege koje ga nisu podržale u takmičenju za Evroviziju. Prva na spisku je Goca Tržan, ali tu je i Željko Šašić kojem pored starih uvreda i prozivki može da zameri i to što je u emisiji kod Ognjena Amidžića izjavio da ne voli ni jednu Lukasovu pesmu osim Lešća.

– Ja sam ipak Aca Lukas, ne mogu svakog da komentarišem. Pričam samo o ličnostima koje su za mene akekvatne. Apsolutno neću da komentarišem svaku šušu kojoj padne napamet da priča o meni – kaže Lukas za SVET, a na pitanje da li je recimo Kija Kockar adekvatna, on odgovara:

– Kija je jedna vrlo obrazovana žena i mi smo jako dobri i uvek ću da kažem nešto o njoj jer o njoj nešto vredi reći za razliku od nekih takozvanih nedoje*anih, sredovečnih dama i neuspešnih muškaraca, pod znacima navoda.



Na pitanje da li to misli na Gocu i Željka, Lukas potvrđuje: 

– Da, tako i napiši. Nedoje*ana sredovečna dama i neuspešan muškarac pod znacima navoda!







Lukas je u intervjuu okrio i  da li je istina da je Kija (sa kojom su ga u jednom trenutku čak dovodili u vezu) zapravo neka vrsta njegovog portparola budući da ga svuda prati:


– Kija Kockar je za mene jedno veliko otkrovenje u ljudskom smislu, prvo veliki čovek, iskrena i poštena žena. Nisam bio pristalica neke njene karijere i kako je napravila, međutim ona je to jako dobro iskoristila i napravila pravi posao u životu. Da smo otišli u Torino ona bi bila naš PR jer između ostalog govori četiri jezika. To je bila poetna priče.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet

Povezane vesti:


>