Region

Svet

Uroš Živković prvi put prokomentarisao tuču sa Darkom Lazićem!

Popularni pevač Uroš Živković prvi put prokomentarisao navodnu tuču sa kolegom Darkom Lazićem. On me je podržao na samom početku i pevao sam neka njegova privatna slavlja.

Uroš Živković prvi put prokomentarisao tuču sa Darkom Lazićem! Screenshoot/Instagram




Uroš Živković je otkrio u kakvim je odnosima sa Darkom Lazićem i šta misli o njemu.

- Darko i ja smo uvek bili u dobrim odnosima, on je dečko koga jako pošujem i dečko koji mi je bio uzor pevački, jer se mlad pojavio u Zvezdama Granda, moji roditelji su glasali za njega. On me je podržao na samom početku i pevao sam neka njegova privatna slavlja - rekao je Uroš za Telegraf Jetset.

- O tom dečku mislim sve najbolje. U meni ima prijatelja, može da me pozove kad god hoće. Da postoji neki pravi skandal i da sam se sa nekim stvarno potukao, mnogo bi to burnije odjeknulo - rekao je Uroš Živković.






Podsetimo, navodni sukob dogodio se na proslavi punoletstva ćerke Srećka Krečara, a mediji su pisali da je tada došlo do navodne tuče između Uroša i Darka. Tada je Darkova devojka Barbara Bobak govorila o "incidentu".

- Ja sam Uroša videla samo na pet sekundi. Prišao je stolu, javio se i to je to. Da li su njih dvojica posle imali neku svađu, ja to ne znam jer nisam bila tu uopšte. Ja sam otišla u sobu po stvari, tako da, šta god da se tu izdešavalo, desilo se dok sam ja bila u toj sobi - ispričala je tada Barbara.


- Da li su se njih dvojica svađali ili šta god, nemam pojma. Kad sam sišla, videla sam njih trojicu-četvoricu kako stoje zagrljeni i pomislila: "Pijani idioti". Prišla sam im i rekla Darku: "Idemo kući, dosta je". Što se toga tiče, zaista nemam pojma šta se desilo. Moraćete Darka to da pitate - rekla je tom prilikom pevačica.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: telegraf.rs

Povezane vesti:


>