Region

Svet

Era Ojdanić neće da oprosti unuku! Afera je loše uticala na porodicu!

Afera je loše uticala na porodicu! Era Ojdanić je otvoreno govorio o svom unuku Nikoli Anđeliću! Pevač neće da oprosti unuku, niti da mu plaća kauciju!

Era Ojdanić neće da oprosti unuku! Afera je loše uticala na porodicu! Screenshoot/Instagram




Pevač Era Ojdanić otvoreno je govorio o svom unuku Nikoli Anđeliću koji je pre nekoliko dana uhapšen zbog sumnje da je učestvovao u posredovanju prostitucuje, nakon čega mu je određen pritvor u trajanju od 30 dana.

Ojdanić je imao samo reči hvale za svog unuka, međutim, kako je rekao, ne može da se zakune da nije kriv. Istakao je da je cela afera loše uticala na njegovu porodicu i da je njegova ćerka, a Nikolina majka van sebe.

Era se nije čuo ni video sa unukom otkad je uhapšen, kako je istakao, ni nema nameru, a sa knedlom u grlu rekao je da mu neće oprostiti ukoliko nadležni organi istragom utvrde da je kriv za ono za šta se sumnjiči.





Na pitanje da li zna sa kime se Nikola družio, Era Odanić kaže:


- Rekao mi je pre mesec, mesec i po dana: "Deda, pozdravila te koleginica koja trenira kod mene", pitam ga koja, on mi kaže da je Kaja, pitao sam ga: "Otkud ti znaš Kaju?", ona je bila sa mnom u "Velikom bratu", zahvalio sam se i uzvratio pozdrave, a on mi je rekao: "Kaja i njen menadžer su moji klijenti i dolaze kod mene u teretanu na treninge.



- Čak mi je jednom prilikom njen menadžer rekao: "Pozdravi dedu, čuo sam o njemu sve najbolje, ako mu treba neka dobra tezga mogu da mu napravim", rekao sam da se zahvali i da meni ne treba menadžer, da me ljudi znaju, da moj broj znaju svi u svetu. To je sve što sam znao, preneo mi pozdrave od koleginice i poslovnu ponudu za tezgu.


"Nikada ga ranije niko nije povezivao sa prostitucijom", kaže pevač, pa dodaje:

Ovo je šokiralo celu familiju Anđelić, mene i moju familiju. Za Nikolu me nije toliko briga, Tužilaštvo će da kaže pravu istinu, velika me je briga za njegovu majku, a moju ćerku Milenu. Operisana je pre 20 dana, izvadila je žuč, tri otvorene rane na stomaku, žena i dan i noć plače, hoće da se ubije.


- Kažem joj: "Alo bre, Milena, ostavi se toga, sve će da bude u redu i doći će na videlo šta je istina, šta nije, nemoj da uništiš svoj život". Naterao sam je da dođe na imanje kod mene. Sada se sikiram za zdravlje svoje ćerke, za Nikolu apsolutno ne brinem. Ne smem da se zakunem pred Bogom i narodom, ali on je divan dečko.


Na pitanje da li bi platio kauciju za unuka Ojdanić kaže:

- Kauciju? Ne bih dao ni jedan jedini dinar ni za jednog unuka, ni za sina, ni za ćerku, ni za prijatelja, ako si nešto uradio snosi posledice, da plaćam kauciju ne pada mi na pamet. Da idem na tezgu i da platim kauciju unuka da izvadim iz zatvora, to ne bih uradio, nisam od tih ljudi, ko je šta uradio neka odgovara, kao i ja za sebe.


U slučaju da je Nikola kriv, a na pitanje da li bi prekinuo svaki kontakt sa njim, era priznaje:

Što naš narod kaže "Svoje meso se ne jede", ako bude kriv nosiće mrlju do kraja života i nikada mu to neću oprostiti kao deda, a sigurno mu neće oprostiti njegova baba, moja školska drugarica Joka, naravo, i majka Milena. Ako je to radio, a to će se dokazati jeste ili nije, nikada mu to oprostiti neću, ali neću prekinuti kontakt sa njim, svoje meso je svoje meso.







Od kolega povodom ove situacija, javila mu se Zorica Marković:

 Javila mi se Zorica Marković koja zna Nikolu lično i koja tvrdi ovo što ja kažem, rekla mi je: "Sve će ovo, Eki, da prođe, nemoj da se sikiraš, on je divan momak". Zvala me je i Vera Matović i niko više. Meni ne treba nikakva podrška, u svakom slučaju hvala Zorici i Veri, ali ovaj slučaj, kakav je ovo blam, ne treba mi nikakva pomoć, dvokati neka radi svoj posao, Tužilaštvo svoj.


U posetu mu kaže neće ići:

Po zakonu može da ima kontakt za 30 dana pritvora 3 posete, jednu je iskoristio njegov mlađi brat Uroš, ako ostane 30 dana ima prvao još na dve posete. Neću da idem ni na jednu, neka ide Uroš sa advokatima. Što ja da idem? Da ga pitam: "Nikola, jesi uradio to i to ili nisi? To ti sa svojim advokatima reguliši, sa Tužilašvom". Da idem u posetu - sigurno ne.


O prostituciji na estradi, Era kaže:

Bilo je svega, što kaže naš narod: "Što god šuška, živo je". Nikada se nisam petljao u te prljave poslove, ako te devojke smatraju da treba to da rade, neka rade, svaka čast, gledao sam sebe, svoju familiju, svoj posao...






Evo kako je Era Ojdanić saznao da mu je unuk uhapšen:


- Pre nekoliko dana dogodilo se to što se dogodilo, Nikola je jedan veliki intelektualac, završio je Dif, ima 32 godine, jedan uspešan trener u teretanama beogradskim i ima fantastičnu klijentelu, tu su i doktori, advokati, estrada, glumci, biznismeni... Znam, i siguran sam, da on radi svoj posao od jutra do kasno u noć, kada je u pitanju teretana. Svi ga poštuju, svi ga vole, svi ga cene zato ima dosta posla.

- Sad, šta se ovo dogodilo stvarno mi nije jasno. Čuo sam prvo kada me je nazvala moja prijateljica Ljilja i pita me, kažem: "Ljiljo, ako imaš nešto da mi kažeš reci mi, ja nemam pojma o čemu se radi". I ona mi je rekla da je uhapšen sa tim Kajinim menadžerom i da se radi o prostituciji, to je nešto za mene novo da čujem, jer dečko, kada je u pitanju njegov dosije, što kaže naš narod - duplo belo, apsolutno nikakvog prekršaja on nema i krivičnog dela što dotiče zakon.


- Što se tiče ove situacije, njegov mlađi brat je našao advokate koji će da ga brane. Bio je kod njega, gde je u pritvoru, koji je određen na 30 dana. Verujem u naše Tužilašto, pravda će da izađe na videlo samo dok tužilaštvo prikupi podatke. Koliko znam, kako mi je Uroš rekao, a njemu advokati, još dve, tri devojke tužilaštvo treba da sasluša i onda će biti pušten ili će mu produžiti pritvor. Toliko znam o mom unuku, ali je veliki pritisak medijski na mene.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: telegraf.rs

Povezane vesti:


>