Region

Svet

Vera Ristić: Jelenu ne interesuju glamur i slava Novaka Đokovića

Majka Jelene Ristić Vera, otkrila je u intervjuu da je Jelena sa suzama u očima dočekala pobedu Novaka Đokovića na Australijen openu i da se na tribinama nije pojavila zato što priprema master studije. Finale Austarlian opena je pratila u njihovom zajedničkom stanu u Monte Karlu.

Vera Ristić: Jelenu ne interesuju glamur i slava Novaka Đokovića



Osvajanje drugog Australijen opena u karijeri Nole je posvetio Jeleni i Srbiji i na taj način demantovao pisanje medija o njihovom raskidu i neslaganju u vezi.

"Jelena je bila oduševljena Noletovim trijumfom i igrom. Naravno da joj je prijalo što joj je Nole posvetio pobedu, ali meni su se najviše dopale njene sledeće reči" – rekla je Vera Ristić i dodala Jeleninu izjavu:

"Noletova pobeda je pobeda za celu Srbiju! A, Srbija smo, mama, i ti i ja, i svi ljudi u našoj zemlji. Mnogo sam srećna zbog njega jer znam koliko je želeo trijumf u Melburnu".

Vera je otkrila da se Jelena i Novak poznaju već pet godina i da su u stabilnoj vezi

"Jelena i Nole su se upoznali kad su imali 18 godina. Mogu reći da ih je povezao tenis, jer je Jelena kao devojčica trenirala taj sport, kao i atletiku. Ovih dana je bila stalno u kontaktu s Noletom a jedini razlog što nije otišla u Melburn bile su završne master studije u Monte Karlu".

Majka Jelene Ristić tvrdi da njena ćerka ne pati za tim da se pojavi na naslovnim stranama domaćih i svetskih novina:

"Jelena Novaka vidi kao normalnog mladića. Nju ne interesuje priča vezana za glamur i slavu koju donosi njegov uspeh u svetu. Ispunjeni su kao par i ja kao roditelj mogu samo da uživam u njihovoj sreći".

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>