Lepota

Ljubav

Uz ovaj način šminkanja godine se brišu sa lica!

Uz ovaj način šminkanja godine se brišu sa lica! Zaista neverovatna promena! Iskusna šminkerka pokazala kako da vaše lice bude mlađe uz samo jednu stvar! 

Uz ovaj način šminkanja godine se brišu sa lica! Screenshoot/Instagram




Čerčil Kavanom iskusna šminkerka, pokazala je kako se stavlja korektor, da bi opuštena koža vizuelno delovala potpuno zategnuta!

Sa godinama, nivo kolegena se smanjuje, a uz tog razloga nastajui prve bore. A kako je gravitacija ozbiljan neprijatelj koži, ona postaje sve opuštenija.

A stručnjaci estetske medicie obično savetuju dama u godinama da filere stave baš u srednjem delu lica, jer on počne prvi da se opušta.







Ali, uz savete ove šminkerke možete održati mladolikost samo uz pomoć korektora, nikakve skupe estetske korekcije vam nisu potrebe!

Ako se korektor pravilno nanese, dobija se vizuelni efekat malog fejsliftinga. Upravo u videu Čerčil pokazuje kako to radi u samo tri poteza!


Upotrebljava korektor boje breskve, koji tankom četkicom nanosi ispod spoljnog ugla oka, ispod i desno od nozdrve i u istom tom pravcu ispod spoljnog ugla usana. Pokret ide odozdo nagore. Zatim debljom četkicom dobro izblenda ovaj korektor i nastavlja sa šminkanjem. Svetlije površine daju efekat kao da se čitav srednji deo lica malo podigao i osvežio.

Zaista neverovatna promena!

Video pogledajte OVDE.
 

Venera u Ribama! Ko će da ostavi prošlost, a kome se smeši nova veza!

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Still

Povezane vesti:


>