Ostalo

Sme�no

Numerolog najavio burne promene za april!

Najpoznatiji ruski numerolog Sergej Lang, najavio burne promene za april 2022. godine! Izračunajte sami šta vas čeka...

Numerolog najavio burne promene za april! Svet Plus



Najpoznatiji ruski numerolog Sergej Lang donosi nam prognozu za april. Izračunajte lični numerološki broj tako što ćete sve brojeve u datumu svog rođenja sabrati i svesti na jednocifren broj.


Ako ste rođeni: 27.6.2021. godine – 6 + 2 + 7 + 1 + 9 + 8 + 8 = 41

Zatim saberite ponovo dok ne dođete do jedne cifre – 4 + 1 = 5

Broj životnog puta: 5

Sad kad znate koji je vaš lični broj, vreme je da saznate šta vas čeka tokom aprila:


Jedan

Uživate u motivisanom i inspirativnom mesecu nezavisnost, sloboda i inovativni duh! U stvari, vaš izazov ovog meseca je da pronađete balans između posla i igre, odgovornosti i odmora, kako biste izbegli iscrpljenje. Da li dozvoljavate sebi da usporite i napravite pauzu kada vam zatreba? Slušajte intuitivni centar svog tela ovog meseca i obavezno napravite pauzu ako osetite da ste umorni ili razdražljivi.

Dva

Dok je broj 2 poznat po snažnoj intuiciji i ženskoj energiji, ovaj broj je najbliže povezan sa partnerstvom, vezama i odnosima. A pošto ovaj mesec donosi nove početke, možda je vreme da pogledate svoje trenutne odnose novim očima — ili potpuno uspostavite nove veze. Da li ste se u poslednje vreme osećali zaglavljeni ili sputani u nekoj od vaših veza? Vreme je za novi početak, koji uključuje deljenje svojih briga i granica sa svojim voljenima, prenosi Espreso.






Tri

Samoizražavanje, kreativnost i šarm su obeležja broja 3, što znači da će se vaš duh osećati osveženo i inspirisano ovog meseca. Vaš duh žudi da se otvori i podeli sebe sa svetom, a ova kreativnost je ključna komponenta vaših novih početaka sada – prateći vašu inspiraciju izražavajući se umetnički. Da li sebi redovno dozvoljavate kreativnu slobodu? Možda ćete otkriti da je dodirivanje vašeg unutrašnjeg umetnika savršen način da počnete april sa jasnoćom i samopouzdanjem.

Četiri

Racionalan i vredan, broj 4 se odnosi na praktičnost, stabilnost i pouzdanost. Ako je ovo vaš broj, u aprilu treba više pažnje da posvetite određenim oblastima života, napravite spisak prioriteta. Na sreću, aprilska energija vam daje dosta pokreta i ambicije da završite stvari i pratite planove i projekte. Da li vam je u poslednje vreme bilo teško da se fokusirate na posao i obaveze? Ovog meseca počnite iznova stvarajući sebi rutinu i radite na postizanju ciljeva, što će podići vaše samopoštovanje i stvoriti dobre navike.

Pet

Broj 5 je poznat po tome što je radoznao, prilagodljiv na promene i prijateljski raspoložen sa drugima. Ova energija u kombinaciji sa energijom aprilske numerologije stvara okruženje za otvoreni um. Ovo je sjajno vreme da pristupite svetu sa osećajem čuđenja i uvažavanja. Da li ste dozvolili sebi da previdite lepotu i magiju života? Vreme je da angažujete svoje unutrašnje dete, zabavite se sa voljenim osobama i pustite da se vaša radoznalost o svetu širi i razvija.






Šest

Bezuslovna ljubav je glavna vodilja broja 6 u numerologiji, uz emocionalnu osetljivost i ranjivost. Ovo su teme na koje treba da se fokusirate ovog meseca – posebno na ranjivost. Otvaranje prema svojim voljenima stvara dublju vezu dok vam pomaže da se oslobodite negativnosti i stresa. Da li vam je neprijatno da delite svoja osećanja i emocije sa drugima? Otvorite svoje srce i dajte ljudima koje volite i kojima verujete priliku da budu uz vas kada vam je to najpotrebnije.

Sedam

Broj 7 je duhovni tragač, žudi za dubokom mudrošću i boljim razumevanjem Univerzuma. Ovog meseca angažujte ove delove sebe da biste saznali više o svom umu, telu i duhu. Posvetite se svom srcu i emocijama. Da li ste zanemarili svoju duhovnu stranu u korist svoje fizičke stvarnosti? Što više saznate o životnim misterijama, to ćete više biti uzbuđeni zbog misterija i nepoznatih okolnosti u svom životu.






Osam

Izdržljivost i želja za moći su zaštitni elementi broja 8 , a ovi elementi će vam sigurno pomoći da osvojite zlato ovog meseca. Međutim, ravnoteža je neophodna da biste osigurali da ovu energiju iskoristite na najbolji način. Pronađite svoju unutrašnju snagu i svoj duhovni centar. Šta je to zbog čega se osećate najambicioznije i najmoćnije? Vežbajte aktivnosti i hobije koji podstiču vaš osećaj snage, hrabrosti i dostojnosti da biste izvukli maksimum iz ove inspirativne energije.


Devet

Otvorenog uma, pažljiv i prosvetljen, broj 9 je broj dovršenosti i milosti. Ipak, ovo takođe služi kao podsetnik da morate malo i sebe staviti na prvo mesto kako biste zaista podržali i bili uz ljude koje volite. Briga o sebi je glavna tema ovog meseca, a numerološka energija vas poziva da praktikujete ljubav prema svom biću.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Krstarica.com

Povezane vesti:


>