Region

Svet

Region

Državni službenik 3: Borba za svaki dah počinje 23. aprila! (VIDEO)

Serija "Državni službenik 3" počinje sa emitovanjem 23. aprila u 21 čas i bavi se najaktuelnijom mogućom temom – korona virusom  i pandemijom. Borba za svaki dah, za svaki respirator, za svaki trenutak mira svih stanovnika ove zemlje – postala  je njihova svakodnevnica.

Državni službenik 3: Borba za svaki dah počinje 23. aprila! (VIDEO) Promo
Treća sezona serije „Državni službenik“ bavi se najaktuelnijom mogućom temom – korona virusom  i pandemijom. Radnja serije se odvija u vreme zatvaranja zemlje, policijskih časova, tišine; jedne potpune nepoznanice u kojoj je ceo svet stao i sve sem zdravlja i opstanka je postalo nevažno. I mi smo svi stali na prvi pogled – ali naši agenti, glavni junaci ove serije; nisu. Oni nikad ne staju. Borba za svaki dah, za svaki respirator, za svaki trenutak mira svih stanovnika ove zemlje – postala  je njihova svakodnevnica.


Lazar Stanojević (Milan Marić) gazi preko mrtvih da sačuva prvo svoju porodicu i ljude koji voli ali i da ispuni svoj zadatak državnog službenika jer je njemu služba svetinja. Služba radi sve što može da sačuva stanovništvo, jer se i u takvom sveopštem beznađu pojavljuju lešinari i oni koji gledjaju svoj interes. Borba dobrog i zla je neprekidna. 

Hoćemo li preživeti? Šta je pozadina svega? Zašto? Kako? Gde je kraj? 

Agenti ne staju u svojim pokušajima da odgovore na ova pitanje stižu do raznih strana, preko Bugarske, Turske, Kine… Svet stoji. Zlo nikad.
Uloge tumače:

Milan Marić, Nebojša Dugalić, Radovan Vujović, Žarko Laušević, Nenad Jezdić, Marko Baćović, Milena Radulović, Igor Đorđević, Marta Bjelica,  Ljubomir Bulajić, Nina Nešković, Nenad Okanović, Vaja Dujović, Petar Benčina Nikola Pejaković, Ana Lečić, Anja Stanić – Ilić, Anđelika Simić i drugi.

Premijerno od 23. aprila u 21 čas na Super Star kanalu.

Ostale teme vezane za filmove i serije možete pogledati OVDE 


Pratite nas na Twitteru

I na Facebook-u 


 


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/superstar

Povezane vesti:


>