Style

Ljubav

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica!

Nedeljni horoskop prvi deo za period od 4 aprila do 10. aprila 2022! Ako ste Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav ili Devica, pogledate šta vas očekuje na polju posla, ljubavi, zdravlja.

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica! Svet Plus




Evo šta vam predviđa Venera sa papilotnom za narednih sedam dana:


OVAN

Hrana

Od samog početka nedelje ste u “klopajućem” fazonu I verovatno ćete i tom fazonu ostati tokom cele sedmice. Sad vas neće mnogo iščupati pojačana aktivnost i trošenje kalorija, i sami ćete biti svesni da preterujete.

Ljubav

Ulaskom Venere u znak Riba i vaše polje tajni – muke onih koji su na iskušenjima ili su već u nekoj tajnoj priči (pri tom mislim na zauzete Ovnove) mogu se samo produbiti. To jest – te tajne i osoba za koju su vezani počeće da vas „uvlače“ sve intenzivnije i dublje u dešavanja. Dragi Ovnovi, nemojte da „tonete“ u tajnovitost – pre ili kasnije – ovo vam hoće doneti probleme. Ukoliko u odnosu sa voljenom osobom nema skrivanja i tajni – vi ćete kao par biti vrlo solidno. Slobodni – vi se uglavnom osećate dobro, bilo da se javno ili tajno muvate sa nekim. Bilo bi bolje da je javno, jer i vama tajno može doneti glavobolju.

Posao

Sa Suncem i Merkurom kod sebe, uz Saturnovu i Marsovu podršku – vi jeste u prvom planu i trudićete se da se, što se posla i poslovnih aktivnosti tiče maksimalno istaknete. S druge strane – u polju tajni takođe počinju da se gomilaju planete što će nekim Ovnovima doneti tajne pregovore, dogovore i planove o kojima za sada ne govore nikom. Čuvajte se bilo kakvih mahinacija i postupaka koji nisu u skladu sa zakonom i moralom koliko god da mogu biti isplativi. Nije to put kojim trebate ići.

Zdravlje

Čas se osećate odlično, čas ste bez energije.

 

BIK

Hrana

Sedmicu započinjete sa Mesecom u svom znaku….I kakva to može biti nedelja kada u nju ulazite u potpuno hedonističkom raspoloženju. Neko se hranom časti, neko pak zatrpava svoje frustracije….ali suština je ista – teško je stati. A treba. Baš kad je najslađe.

Ljubav

Venera, vaša vladarka – ulazi u utorak u znak Riba, vaše polje dobrih šansi i prijatelja, povoljnih okolnosti. Mars, kao partnerska planeta i dalje ostaje u hladnom Saturnovom zagrljaju. Voljenoj osobi – teškoće i pritisak od strane okolnosti, a vama podrška od strane onih koji su vam bliski. Sunce i Merkur u polju nesvesnog i strahova uzburkavaće vas – brinućete za partnera, nervirati se i to će se jednim delom osećati u vašem odnosu. Slobodni Bikovi – Venera je u Ribama egzaltirana – mnogo želi, mnogo očekuje, ali spremna je i mnogo ljubavi da da. Ljubavi su tek nagoveštene, ali idete ka njima.

Posao

Zbog prisustva konjunkcije Marsa i Saturna u polju karijere i nadređenih – imaćete povremeno tokom nedelje osećaj da koliko god se trudili da neke stvari završite, rešite – stalno se pojavljuje nešto što vam remeti planove. S druge strane – polako će početi da se javljaju nagoveštaji da će vaš dosadašnji trud biti nagrađen – stoje obećanja o promeni radnog mesta,unapređenju ili dobijanju finansijskih beneficija. Iako je sve za sada samo na obećanjima, nešto od ovoga će ipak biti realizovano tokom aprila.

Zdravlje

Napetost i problemi sa spavanjem.

 

BLIZANCI

Hrana

Vaš stomak će burno reagovati ukoliko u ovom periodu ne budete praktikovali  laganu ishranu, uglavnom sačinjenu od biljnih vlakana, voća i povrća. Malo mlečnih proizvoda i mesa a suhomesnate proizvode svedite, kao i testenine i slatkiše.

Ljubav

Partner i vi se mimoilazite u načinu funkcionisanja i razmišljanja. Druga strana je u nekom svom svetu, a vi ste u dobrom raspoloženju, željni da se krećete, družite, opustite i uživate. Ukoliko vam voljena osoba prebaci da ste infantilni i neozbiljni – zapitajte se da li svojim ponašanjima možda odajete baš takvu sliku. Niste trenutno sposobni da se razumete, pa je možda najbolje da bitna pitanja i teme odložite za neki drugi put. Slobodni Blizanci  – imate inicijativu i šarm i očas posla zainteresujete nekog. Ali, ne bih rekla da ste trenutno spremni za ozbiljnije priče – kao da biste samo da se igrate, zabavite.

Posao

Jeste da nosite u sebi malo impulsivnosti, umete biti prebrzi u nekim odlukama – ali opet je vaša energija u ovom periodu odlična i uspevaćete i da se izvučete iz svake problematične situacije, ali i da rešite ono što vam je od važnosti. Bićete poletni, spremni na sve izazove i lakše ćete izlaziti na kraj sa svim poslovnim situacijama (ali i osobama na poslu). No, i pored toga nisam sigurna da će sve ono što radite biti „prepoznato“ od strane onih koji odlučuju, bar ne u onoj meri u kojoj ste to zaslužili.

Zdravlje

Sem pojačanog umora, osećate se prilično dobro.

 





RAK

Hrana

Primetili ste da ste se u prethodnom periodu malkice „glacnuli“ a da vam je sada jako teško da taj višak kilograma skinete i vratite se na težinu koja vam odgovara. Ukoliko ne napravite odlučnije promene, sve će ostati na istom….

Ljubav

Snovi i uljuljkivanje u njih su jedno, realnost je nešto drugo. U snovima možda sa partnerom funkcionišete odlično, ali na javi je pre prisutna udaljenost i nerazumevanje nego ljubavisanje. Partner ima svojih problema, imate i vi svoje – ali se ne spajate da ih rešavate zajedničkim snagama, nego se borite svako za sebe. Komunikacija vam je povremeno obojena nervozom. Probajte da odredite zajedničke ciljeve i da se usmerite ka njima, da se ponovo ujedinite. Slobodni Rakovi – balansirate između velike potrebe za ljubavlju i straha od iste. Potrebe i želje će pobediti, samo je potrebno vreme.

Posao

Previše kalkulisanja, previše oklevanja – nemojte propustiti neke šanse koje su počele da vam se otvaraju iz razloga što ste nesigurni ili nespremni da napravite promenu. Ovo je nedelja mnogobrojnih dešavanja u poslovnoj sferi, ali biće i dosta napetosti i pritisaka. U svakom slučaju vas očekuju naporni radni dani – ali oni su istovremeno vaša šansa za napredak, stabilizaciju vaših pozicija ili građenje nekih novih. Budite istrajni u onome što želite, nemojte odustajati na preprekama.

Zdravlje

Imunitet vam nije stabilan. Moguće su glavobolje i problemi sa zubima i sinusima.

 

LAV

Hrana

Intenzivno se trudite da promenite navike po pitanju ishrane, ali sve je to kratkog daha. I nije važno da li jedete premalo ili previše – suština je da niste u balansu i nikako da ga pronađete. Preporuka za one „ješne“ – manje sendviča i grickalica, više zeleniša.

Ljubav

Neku labavu stabilnost je sada moguće postići u emotivnim relacijama. Nije ovo sjajno, da se razumemo – ali može biti bolje nego što je bilo. Ako ništa drugo – bar će komunikacija da se poboljša i moći ćete da se dogovorite. A od dogovora sve kreće, zar ne? Povremeno popustite vi, povremeno će da popusti voljena osoba – i nekako će se ići napred korak po korak. Oboje zaboravite na tvrdoglavost i inat – ona vam neće doneti ništa. Slobodni Lavovi –  dobar period za druženje, za više aktivnosti i izlazaka. Za ljubav baš i nije fenomenalno, ali hajde – možda bude i po neki flertić i zabavni trenutak.

Posao

Iako zbog dobre pozicije Sunca i Merkura ka vašem znaku ovo jeste period za veće poslovne aktivnosti, ambiciju, afirmaciju i napredak – i pored toga postoje blokade koje je teško prevazići. Saradnici, poslovni partneri i nadređeni mogu postavljati pred vas prilično zahtevne obaveze i zadatke a komunikacija sa njima će povremeno biti obojena nervozom. Sa nešto više uloženog truda – uspevaćete da se organizujete i završite sve na vreme. Po pitanju finansija – neko malo poboljšanje.

Zdravlje

Prijaće vam fizička aktivnost i što više boravka u prirodi.

 

DEVICA

Hrana

Varirate po pitanju ishrane – kao da ne uspevate da pronađete zlatnu sredinu i idete iz krajnosti u krajnost. Pokušavate, ali sada teško kontrolišete potrebu za slatkišima. Potrebno vam je više tečnosti, ali izbegavajte kafu i gazirane napitke.

Ljubav

U polje partnerstava u utorak ulazi Venera – ona će ponuditi ljubav ali ne znam da li će to biti ljubav koju tražite ili sa kojom će vaš praktični um umeti da izađe na kraj. Jer ovo je ljubav koja traži da se racio izbriše, a kako ćete vi to učiniti, racionalne moje Device – e, to ne znam.  Tu su već Jupiter i Neptun – udruženi, da vam pobrkaju i zamute sve ono što se vezuje za osobu koju volite. Ili da vam donesu zablude, iluzije, ljude koje ne shvatate a koji vas neodoljivo privlače. Vaš vladar Merkur je trenutno u Ovnu i želi sve sada i odmah – čisto i jasno kao sunce. A toga sada ne može da bude. Biće, strpljenja.

Posao

Možda se emotivno ne snalazite i trenutno ne znate gde udarate – ali kada je posao u pitanju, e tu je već druga priča. Osećate ogroman priliv energije i žarku želju da se dokažete, da pokažete koje su vaše sposobnosti i da budete „priznati“. Oni oko vas će teško uspevati da prate vaš tempo i koliko god vas s vremena na vreme blokirali i kočili – nema šanse da će uspeti da vas zaustave. Ne sporim da je za vas ovo poslovno vrlo zahtevan period koji angažuje sve vaše snage – ali sve će vam se ovo vratiti. Duplo.

Zdravlje

Starije Device – potreba za češćim kontrolama, naročito kod hroničnih bolesnika.
 

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba!



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: venerasapapilotnom

Povezane vesti:


>