Region

Svet

Nikola Rađen i Milica Ristić: Zajedničko saopštenje!

Nikola Rađen i Milica Ristić - prava istina o sukobu! Zajedničko saopštenje! Ovim nam je naneta nemerljiva i nenadoknadiva šteta. 

Nikola Rađen i Milica Ristić: Zajedničko saopštenje! Screenshoot/Instagram




Vest da je vaterpolista Nikola Rađen pretukao svoju devojku Milicu Ristić šokirala je domaću javnost. Par se nekoliko sati nakon nemilog dođaja oglasio i u zajedničkom saopštenju otkrio pravu istinu o sukobu.


-Želeli bismo da se povodom događaja od dana 01.04.2022. godine obratimo predstavnicima svih medija, sledećim zajedničkim saopštenjem. Pre svega, krivo nam je što je u javnosti predmetni događaj okarakterisan kao sukob, što se dalje negativno odrazilo na naše, i živote naših porodica, posebno moje dve ćerke. Ovim nam je naneta nemerljiva i nenadoknadiva šteta. 







Razmirica je bilo ali do sukoba nije došlo i to želimo, ovim putem, da naglasimo. Mi naš zajednički život nastavljamo, kao i sve planove koje ćemo u budućnosti ostvariti. Povodom ovog događaja se nećemo više oglašavati, i samo molimo predstavnike svih vrsta medija da poštuju našu, i privatnost naših porodica
- poručili su Nikola Rađen i Milica Ristić.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Hello

Povezane vesti:


>