Zadruga

Parovi

Dejan Dragojević i Aleks rešili da stave tačku na svoj odnos! (VIDEO)

Dejan Dragojević i Aleksandra Aleks Nikolić su rešili da stave tačku na svoj odnos nakon sukoba oko cigara. Nema potrebe da mi bilo šta kažeš jer smo završili. Smara me više: nemoj ovo, nemoj ono.

Dejan Dragojević i Aleks rešili da stave tačku na svoj odnos! (VIDEO) Screenshoot/Youtube




Oni su ušli u sukob tokom sinoćne emisije zbog cigareta, a Dejan je istakao da ga jako nervira kada ne želi da jede, ali želi da puši.

- Hoće joj neko pomoći ako se onesvesti. Možda stetoskop, ne može. Niti je jela, niti je pila, i onda uzme i ispuši kutiju za tri sata, ne može. Posle ne može da diše, manta joj se. Ja sam taj koji sam tu uz nju, kada je boli glava, kada dobije. Ja sam taj, niko od njih. Ja šta god da uradim ovde, meni će se sve pogrešno protumačiti. Ja sam neko ko može da reši svaki problem, ali problema nema- priča Dejan.

- Ja joj govorim da ne treba svaka informacija da je poremeti. Pa valjda ja treba da ti budem cigara, meni da se požališ. Ja kada te pitam šta ti je, valjda treba meni da se požališ. Ako imaš mene koji sam uvek uz tebe, nema potrebe. Ja sam rekao, ajde da ja neću nju da saslušam, da ja neću da pričam sa njom, pa da pušiš cigaru za cigarom, ali ako ja hoću da pričam sa njom, čemu to. Ona pored mene ne mora ništa da radi. 

Ja kažem, ja ako ovde tebi pomažem, ti nećeš ovde da mi se onesvestiš. Ne možeš da pušiš toliko, nema teorije. Ne znate šta da mi kažete pa mi pominjete Dalilu. Za šta se borim, ako joj želim dobro, želim da sve bude kako treba. Ja sam posvetio ceo dan njoj. Ispade da je njoj gore nego meni. Ja nju non-stop usmeravam - govorio je Dejan Dragojević.

- Taj dan sam išla kod Drveta, ja kada imam neki problem, tada sam ga imala. Imala sam problem i tako radim kada imam problem. On je bacio obe pakle i osatvio mi je jendu cigaretu. On je završio sa mnom, nema potrebe da se više brine za mene, mi smo završili. Svakome bi smetalo da mu je devojka povezivana sa par ljudi, svakom bi smetalo ko je normalan. Ne bih više pričala o njemu. On je zbog ovakve gluposti mene ostavio, tako da, pokazao je da me ne voli. Da, pre par dana je sve bilo super, pa onda ne. 


Nema potrebe da mi bilo šta kažeš jer smo završili. Smara me više: nemoj ovo, nemoj ono. Došlo mi je da se osamim, nisam želela nikoga oko mene. Bilo mi je lepo ali eto. Meni to ne treba, eto, da ja ne teram nega u kanal. Ja ću svoji putem, on svojim. Osetila sam se voljeno, bilo mi je lepo. Nisam ja njega osatvila, on je mene ostavio. Da li je u njegovoj glavi, to što nad Dalilom nije mogao da bude autoritet, pa sada to radi nadamnom, ja ne znam
- rekla je Aleks Nikolić.



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>