TV Show

Parovi

Pesma Amerike: Muzičko takmičenje inspirisano Evrovizijom!

“Pesma Amerike” na RTS-u! Američko muzičko takmičenje inspirisano “Evrovizijom”, na programu je četvrtkom od 22 časa!

Pesma Amerike: Muzičko takmičenje inspirisano Evrovizijom! PromoPredstavnici pedeset saveznih država, pet teritorija i glavnog grada - Vašingtona takmičiće se u pet kvalifikacionih i dve polufinalne emisije, a samo deset takmičara u velikom finalu boriće se za titulu „Najbolje originalne kompozicije“ Amerike. 

Domaćini ovog muzičkog šou programa su reper Snup Dog i pevačica Keli Klarkson, pobednica prvog “Američkog idola”, a prenos na Prvom programu komentarisaće naši voditelji Kristina Radenković i Stefan Popović.

U prvoj emisiji predstaviće se 11 takmičara sa originalnim pesmama i spektakularnim “živim” nastupima. Čućemo muzičare iz Minesote, Oklahome, Arkanzasa, Indijane, Portorika, Ajove, Viskonsina, Misisipija, Vajominga, Roud Ajlenda, kao i veliku zvezdu iz Konektikata, Majkla Boltona.

Stručni žiri će odabrati samo jednog takmičara koji odlazi u polufinale, dok će američka publika glasanjem odabrati još troje polufinalista.

Da li će Amerika uspeti da opravda očekivanja vernih evrovizijskih fanova, otkrićemo u narednih 8 nedelja emitovanja. Do tada nam sledi jedno uzbudljivo putovanje i upoznavanje popularnih muzičkih žanrova Amerike u najmodernijoj televizijskoj produkciji današnjice.


Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>