Style

Ljubav

Dnevni horoskop za 25. mart 2022. godine!

Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš dnevni horoskop za 25. mart 2022. godine, koji za vas piše astrolog Nataša Paunovski. 

Dnevni horoskop za 25. mart 2022. godine! Svet Plus


 



Ovan 21.3.- 20.4. 

Čitav dan ćete biti zamišljeni, međutim, vaše misli neće biti teške prirode, naprotiv. Vaš aktivan um imaće okrepljujuću ulogu i učiniti vas smirenim.

LJUBAV
Oni koji su u vezi, ili braku odlično će se sporazumevati sa partnerom. 

POSAO
Svojim saradnicima ćete ukazati na neke alternativne poslovne mogućnosti o kojima oni nisu ni razmišljali. Vaše ideje i predlozi biće vrlo dobro prihvaćeni.

ZDRAVLJE
Postavite sebi granicu kada su loše navike u pitanju.
 




Bik 21.4.-21.5.

Na okolinu ćete ostavljati utisak srećne i bezbrižne osobe. Ipak, zbog toga ćete nekima delovati nedovoljno ozbiljno, što vam neće pomoći kada je posao u pitanju.

LJUBAV
Iako vas jedna osoba veoma privlači nećete hteti da joj to stavite do znanja. Danas ćete pomalo kriti svoje emocije, a takav stav ćete zadržati i ako ste u vezi, ili braku.

POSAO
Vaš najjači adut biće snalažljivost u komunikaciji. Ako danas budete pregovarali sa novim klijentima, ili budućim saradnicima, znaćete tačno šta treba da kažete.

ZDRAVLJE
Prištedite svoju energiju.



Blizanci 22.5.- 21.6.

Umećete da odvojite bitno od nebitnog i da se na adekvatan način posvetite onome što vam je glavni cilj. Ipak, vodite računa da ne budete isuviše isključivi.

LJUBAV
Zauzeti će partneru direktno i otvoreno ukazati na probleme koji postoje u njihovoj vezi. 

POSAO
Ako ste na rukovodećem položaju, bićete prezadovoljni radom svojih zaposlenih. Drugi će uživati veliku naklonost saradnika.

ZDRAVLJE
Odgovorno ćete se odnositi prema svom zdravlju.



Rak 22.6. - 22.7.

Ukoliko vas nešto muči, nemojte se zatvarati u sebe. Podrška i mudar savet bliskih osoba značiće vam i više nego obično i učiniće da se osećate zaštićeno i voljeno.

LJUBAV
Slobodni će danas pleniti svojom pojavom i šarmom. Mnogi će se interesovati za njih. Zauzeti će želeti da što više vremena provedu u partnerovoj blizini.

POSAO
Može se desiti da posredno dobijete informaciju o nekom bonusu, ili povišici, mada se nećete previše uzdati u to. Prijaće vam današnja atmosfera na radnom mestu.

ZDRAVLJE
Zdravi ste.








Lav 23.7.- 22.8.

Razmišljaćete o nekim minulim dešavanjima i bićete nešto osetljiviji nego inače. Potrudite se da izvučete pouke iz prošlosti ali živite u sadašnjosti.

LJUBAV
Ako ste u vezi, možete imati sitnih razmirica sa voljenom osobom, ali ćete se do uveče pomiriti. 

POSAO
Vođeni intuicijom pronalazićete originalne načine na koje biste mogli da ispunite svoje poslovne zamisli i ostvarite veći profit.

ZDRAVLJE
Nemate većih zdravstvenih problema.



Devica 23.8. - 22.9.

Danas vam prijaju samoća, mir i tišina. Ako ste u mogućnosti, posvetite ovaj dan sebi i svom unutrašnjem svetu koji vrvi od sadržaja.

LJUBAV
Ako ste u vezi, ni vi ni vaš partner nećete pokazati preteranu želju da se družite jedno s drugim. Slobodni će moguće razmišljati o bivšoj ljubavi.

POSAO
Na radnom mestu neće baš sve teći po planu. Suočićete se sa nekim poteškoćama koje danas nećete upeti da prevaziđete u celosti.

ZDRAVLJE
Više se odmarajte.




Vaga 23.9. - 22.10.

Danas ćete svoju energiju usmeriti na postizanje unutrašnjeg mira. Vera i optimizam biće naglašeni, pa će retko šta moći da naruši vaše raspoloženje.

LJUBAV
Ako ste u vezi, vaš odnos sa partnerom biće stabilan, iako mu se danas nećete naročito posvećivati. Slobodni bi mogli da se zainteresuju za nekog ko nije sa ovih prostora.

POSAO
Nećete puno toga konkretnog uraditi što se tiče tekućih problema, ali zato možete razviti dobru poslovnu strategiju za neki budući period.

ZDRAVLJE
Dobro se osećate.







Škorpija 23.10.- 22.11.

Biće vam važno da oko sebe imate ljude na koje možete da se oslonite. Možete dobiti koristan savet od nekog ko vam je blizak.

LJUBAV
Danas će voljena osoba biti centar vašeg sveta.

POSAO
Ambiciozni ste i usredsređeni na razvoj svoje karijere. Nećete pogrešiti ako se budete vodili savetima starijih i iskusnijih od vas.

ZDRAVLJE
Ne zanemarujte fizičku aktivnost.



Strelac 21.11.- 21.12.

Dopustićete sebi da uživate u dokolici. Ipak, nećete zanemariti svoje obaveze, pa ćete sebi priuštiti odmor tek kada ispunite sve što vam se nalazi na dnevnom redu.

LJUBAV
Ako ste u vezi, vaš partner može biti zaokupljen poslom, ali mu to nećete zameriti. Slobodne očekuju pozitivne promene na ljubavnom planu.

POSAO
Bićete vredni i odgovorni. Nijedan poslovni zadatak vam neće predstavljati problem, ali se ne može reći da nadređeni danas neće vršiti određeni pritisak na vas.

ZDRAVLJE
Prijaće vam neka promena u ishrani.




Jarac 22.12.- 19.1.

Biće ovo jedan zahtevan i pomalo neprijatan period za vas, ali preživećete...

LJUBAV
Slobodni će imati šansu da se zbliže sa nekim s kim će najpre ostvariti prijateljski odnos.

POSAO
Budite objektivniji kako prema sebi, tako i prema drugima u ovom periodu.

ZDRAVLJE
Ukoliko se ulenjite to će se negativno odraziti na vašu psihu.




Vodolija 20.1.- 19.2.  

Pojedinima se neće dopasti činjenica da za svoj trud neće biti odmah nagrađeni. Ostali će strpljivo čekati svojih “pet minuta”.

LJUBAV
Zauzeti će povratiti harmoniju u svoj emotivni odnos, dok će slobodni biti u prilici da se upoznaju sa osobom koja deli njihova interesovanja.

POSAO
Moći ćete da se oslonite na podršku nadređenih, ali i ostalih kolega.

ZDRAVLJE
Moguća mučnina.


Ribe 20.2.- 20.3.

Od vas će se danas zahtevati da ništa ne uzimate “zdravo za gotovo” i da se odgovornije postavite, kako prema sebi, tako i prema svom okruženju.


LJUBAV
Predstavnici ovog znaka mogu se nadati lepom poznanstvu sa osobom koja će privući njihovu pažnju, kako svojim izgledom, tako i inteligencijom.

POSAO
Pripazite na "ubode" jednog kolege, to može da preraste u nešto ozbiljno.


ZDRAVLJE
Vaše zdravlje biće generalno dobro.

 

Viber

Autor: Astrolog Nataša Paunovski
Izvor: Astro Luna

Povezane vesti:


>