Style

Ljubav

Dnevni horoskop za 22. mart 2022. godine!

Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš dnevni horoskop za 22. mart 2022. godine, koji za vas piše astrolog Nataša Paunovski. Dnevna doza Lune! 

Dnevni horoskop za 22. mart 2022. godine! Svet Plus




Ovan 21.3.- 20.4.

Bićete odlično organizovani, vredni i radni. To će vam omogućiti da u kratkom roku prebrinete niz obaveza i da veče iskoristite za opuštanje.

LJUBAV
Možda nećete biti naročito romantično raspoloženi, ali isto tako nećete imati ništa protiv pažnje koju ćete danas dobijati, bilo da ste slobodni, ili ne.

POSAO
Vaš sistem rada pokazaće se vrlo efikasnim. Bićete uzor mlađim i manje iskusnim kolegama što će vas dodatno motivisati da u poslu date svoj maksimum.

ZDRAVLJE
Redovno se hidrirajte.



Bik 21.4.-21.5.


Predstoji vam jedan miran dan ispunjen harmonijom i pozitivnom energijom. Bićete vrlo saosećajni i uživaćete u kontaktu sa bliskim osobama.

LJUBAV
Ukoliko ste u vezi, sa partnerom ćete se slagati odlično. Ispuniće se neke vaše davnašnje želje.

POSAO
U velikoj meri ćete se oslanjati na svoje komunikativne sposobnosti, kao i moć ubeđivanja. Imaćete odličan prijem kako kod saradnika, tako i kod klijenata.

ZDRAVLJE
Obucite se toplije, nemojte da vas vreme prevari.




Blizanci 22.5.- 21.6.

Danas ćete biti pasivni i razmaženi, međutim, okolnosti će biti na vašoj strani, tako da će vas sve eventualne negativne posledice zaobići.

LJUBAV
Ukoliko ste slobodni, bez mnogo truda privlaćičete poglede osoba koje su i same vredne vaše pažnje. Zauzeti će se prepustiti strastima i romantici.

POSAO
Imaćete tremu koja će biti više pozitivnog, nego negativnog karaktera. Prevazići ćete poteškoće sa kojima ste se susretali na radnom mestu u prethodnim danima.

ZDRAVLJE
Moguće su oscilacije u krvnom pritisku.




Rak 22.6. - 22.7.

Bićete vrlo energični, preduzimljivi i odlučni da preuzmete “stvari u svoje ruke”. Ipak, ne bi bilo loše da se podsetite skoro naučenih “lekcija” pre nego što krenete u akciju.

LJUBAV
Moguća su spontana nova poznanstva. Zauzeti će itekako animirati svog partnera.

POSAO
Vaši poslovni ciljevi biće bliži ostvarenju ukoliko se malo opustite i oslobodite svoju originalnost i kreativnost. Skloni ste pravljenju bezrazložno velikih troškova.

ZDRAVLJE
Osećaćete se dobro.






Lav 23.7.- 22.8.

Danas se možete voditi negativnim mislima i osećanjima, zbog čega će vam sve delovati lošije i komplikovanije nego što realno jeste.

LJUBAV
Raspoloženi ste za vezu na jednu noć, a neko će moguće tražiti mnogo više od onoga što trenutno možete da pružite.

POSAO
Potrudite se da ispoštujete predviđene rokove za završetak posla jer vas u suprotnom očekuju problemi. Biće ovo pomalo stresan dan.

ZDRAVLJE
Skloni ste prehladi.



Devica 23.8. - 22.9.

Iako neće sve okolnosti biti na vašoj strani, osećaćete se odlično. Pratiće vas dobro raspoloženje i velika količina optimizma.

LJUBAV
Slobodni predstavnici znaka biće skloni zaljubljivanju. Predstoji im jedan interesantan dan na ljubavnom planu. Zauzeti će uživati u partnerovom društvu.

POSAO
Unervozićete se jer jedan posao nikako nećete uspevati da privedete kraju. Sa druge strane, na polju finansija očekuje vas pozitivan razvoj događaja.

ZDRAVLJE
Povedite više računa o svom zdravlju.





Vaga 23.9. - 22.10.

Današnji dan donosi vam promenljivu sreću. Vaše zadovoljstvo postignutim zavisiće od toga na šta ćete se usredsrediti.

LJUBAV
Ukoliko ste slobodni predstoji vam interesantan izlazak i neočekivani susret. Zauzeti će se postarati da atmosfera u njihovoj vezi odiše svežinom i vedrinom.

POSAO
Ovaj dan može biti izazovan na polju posla. Vaši planovi teško će se realizovati jer ćete biti neorganizovani, nestrpljivi i hiroviti.

ZDRAVLJE
Preterivaćete i u jelu i u piću.





Škorpija 23.10.- 22.11.

Shvatićete da ste po nekim pitanjima bili isuviše popustljivi, međutim, nećete želeti da u zadnji čas menjate svoj pristup u kontaktu sa ljudima iz okruženja.

LJUBAV
Ako ste slobodni, emotivno vezivanje vam neće biti ni na kraj pameti. 

POSAO
Faliće vam hrabrosti i odlučnosti.

ZDRAVLJE
Negujte se više

 

Horoskop za proleće 2022. godine!









Strelac 21.11.- 21.12.

Vi ćete se osećati dobro u svojoj koži, ali mnogi oko vas neće. Svoje želje nastojte da ostvarite samostalno. Udovoljite sebi.

LJUBAV
Ako ste slobodni, prepustićete se maštarenju, a pojedini i flertu sa jednom atraktivnom, ali zauzetom osobom.

POSAO
Trudićete se da ispoštujete sve zadate rokove, ali će vam to teško polaziti za rukom. Nedostajaće vam koncentracija, ali i motivacija za rad.

ZDRAVLJE
Imunitet vam je u blagom padu.




Jarac 22.12.- 19.1.

Imaćete utisak da ste među retkima koji su sposobni da iz nepovoljne situacije izađu bez posledica. 

LJUBAV
Ukoliko ste slobodni, koketiraćete sa više osoba. Uživaćete u svom trenutnom emotivnom statusu.


POSAO
Pitaćete se da li vaše poslovno okruženje prepoznaje i ceni vaše kvalitete u dovoljnoj meri. Smatraćete da zaslužujete povišicu.

ZDRAVLJE
Bićete skloni prejedanju.



Vodolija 20.1.- 19.2.

Danas možete početi da sumnjate u ispunjenje svojih želja i planova, smatrajući da su preambiciozni i da vam nedostaje stabilan temelj za njihovu realizaciju.

LJUBAV
Sa partnerom ćete se sukobljavati oko nekih pitanja koja se tiču prošlosti, ali koja će danas ponovo biti aktuelna


POSAO
Dobićete težak poslovni zadatak, a verovatno i kratak rok da ga izvršite.

ZDRAVLJE
Čuvajte se u saobraćaju.



Ribe 20.2.- 20.3.

Danas ćete shvatiti da ipak ne znate onoliko koliko ste mislili da znate, kako o poslu, tako i o ljubavi. U svemu ćete morati da se dodatno mentalno napregnete.

LJUBAV
Iako ćete i vi i partner osećati uzajamnu ljubav, sukobićete se oko nekih pitanja koja se tiču nivoa ozbiljnosti vaše veze.


POSAO
Pomirićete se sa činjenicom da nemate baš sve konce u svojim rukama.

ZDRAVLJE
Pod stresom ste.
 

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica!

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba!

Viber

Autor: Astrolog Nataša Paunovski
Izvor: Astro Luna

Povezane vesti:


>