Region

Svet

Toma Panić: Bila je u teškom stanju! Nadežda Biljić u bolnici!

Pevačica Nadežda Biljić trenutno se oporavlja u bolnici, a to je na Instagramu objavio njen partner, bivši zadrugar, Toma Panić. Bila je u teškom stanju...

Toma Panić: Bila je u teškom stanju! Nadežda Biljić u bolnici! Screenshoot/Instagram
Toma je na svoj Instagram storiju postavio selfi sa sinčićem Longom, koji su napravili dok su imali video-poziv sa Nadeždom Biljić.


 Dok se mama oporavlja, mi se čuvamo i čekamo je - napisao je Toma.


Toma Panić se tim povodom oglasio za Republiku i otkrio je da se Nadežda trenutno nalazi u bolnici, jer se zarazla koronavirusom.

- Nadežda je bila u lošem stanju, dehidrirala je, pozitivna na koronu je bila, mislim da sada nije trenutno, ali sa druge strane, sada je sve u redu, sve je okej, osetljiva je ona inače, problem u celoj priči vezano za koronu je dijbatebes, jer se peo i do 24, visok je bio, nije mogla da jede, a kako da joj damo insulin ako ne jede, ali je sve super, sve je okej, sada je šećer u redu, popravili su se rezultati, ja neću da rizikujem ništa, bitno je da je sada super, oporavlja se! Vitamini, sve što ide propratno, polako je počela i da jede, sve je kako treba - izjavio je Toma Panić.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Republika/Blic.rs


>