Region

Svet

Tanja Savić proslavila rođendan bez Draška!

Tanja Savić na Kopaoniku proslavila rođendan bez Draška Stanivukovića! Iako je i on bio na ovoj planini, nije se pojavio na njenom nastupu...

Tanja Savić proslavila rođendan bez Draška! Screenshoot/Instagram
Gradonačelnik Banja Luke, Draško Stanivuković juče je stigao na Kopaonik gde je održao predavanje na Ekonomskom fakultetu u jednom hotelu, a u istom danu na planini je stigla i pevačica Tanja Savić sa kojom, mesecima unazad, povezuju političara.


Naime, Tanja Savić je sinoć imala nastup na Kopaoniku u jednoj diskoteci i ujedno i proslavila rođendan, a kako saznajemo Draško Stanivuković nije prisustvovao, iako je poznato da obožava njene pesme i rado je viđen gost na njenim koncertima. Pevačica je zbog ovoga, kako tvrdi naš izvor sa lica mesta bila izuzetno tužna i neraspoložena, te ju je sestra sve vreme tešila.


- Draško nije došao na Tanjin nastup, a ona je sve vreme tužna sedela u holu hotela. Ni sa kim nije razgovarala, slušala je balade na telefonu, između ostalog svoju numeru “Gde ljubav putuje” - započinje izvor za "Blic", pa nastavlja:

- Brat i sestra su je sve vreme tešili, ali su toliko tiho pričali da se ništa nije razumelo. Samo se videlo na Tanjinom licu da je tužna i razočarana nakon nastupa koji je održala na Kopaoniku. S obzirom na to da je Draško u isto vreme bio na planini, svi su primetili da joj je krivo što nije došao na njen nastup da je podrži.


Inače, tokom dana kada je stigla na planinu, Tanja se oglasila na svom Instagram profilu i poslala dvosmislenu poruku.

- Imam dve mane. Prva, previše sam dobra... Druga, previše sam loša kad povrede onu dobru - napisala je.


Ovaj par, prema pisanju domaćih medija, ima praksu tajnih i slučajnih susreta, pa ne čudi, što su još jednom, sasvim slučajno, u isti dan i na istom mestu zakazali svoje obaveze.

Podsetimo, voditeljka Jovana Jeremić je bila ta koja je u javnost iznela da su pevačica Tanja Savić i Draško Stanivuković u vezi.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Blic


>