Region

Svet

Seka Aleksić dobijala ljubavna pisam od Breninog sina!

Pevačica Seka Aleksić je ispričala kako je svojevremeno dobijala ljubavna pisam od Breninog sina Viktora. Crtao mi je zeca, kućice i srce...

Seka Aleksić dobijala ljubavna pisam od Breninog sina! Screenshoot/Instagram




Na Jutjubu se pojavila emisija "Sav taj Pink" iz 2005. gde je gošća bila Seka sa svega 24 godine, kada je izdala treći album za "Grand" i bila pevačica u usponu. Ona je tom prilikom pričala da joj je Lepa Brena bila idol i da je obožava:


"Lepa Brena nas sada verovatno gleda i moram da pošaljem ogroman poljubac njenom sinu Viktoru, koji me obožava i zaljubljen je u mene. On mi je sve vreme slao ljubavna pisma. Crtao mi je zeca, kućice i srce. Više puta. Ja ga pozdravljam i kažem mu da ga volim i obožavam i da ćemo se uskoro videti"- poručila je putem TV ekrana Seka tada sedmogodišnjem Viktoru.





U međuvremenu, Seka Aleksić se udala za Veljka Piljikića, s kojim ima dva sina Jakova i Jovana. Brenin sin je takođe stasao i postao meta za mnoge mlade pevačice, pogotovo otkako je raskinuo dvogodišnju vezu s devojkom Sandrom Miljaković. S obzirom na to da je njegov najstariji brat Filip već oženjen pevačicom, i Viktor i Stefan se često dovode u vezu s pevačicama, a javnost ne prestaje da se interesuje ko je nova buduća Brenina snajka.
 

Rođaka Dalile Dragojević žestoko o Dejanu! Šok detalji!

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/blic.rs

Povezane vesti:


>