Ostalo

Sme�no

Kruševac Geto: Jubilarno izvođenje hit komedije Kraljica Snežana Prva!

Ljubitelji komedije imaće priliku za fantastičan provod 28.marta u Akademiji 28. Jubilarno izvođenje hit komedije "Kraljica Snežana Prva"- Kruševac Geto.

Kruševac Geto: Jubilarno izvođenje hit komedije Kraljica Snežana Prva! Promo




Ljubitelji komedije imaće priliku za fantastičan provod 28.marta u Akademiji 28 kada je na repertoaru deseto, jubilarno izvođenje u Beogradu, i sve ukupno pedeseto izvođenje od premijere predstave Kraljica Snežana Prva u izvođenju Kruševac Geta.

Nikola Trišić Triša i Nikola Milenković Čami  od kako su se pojavili ne prestaju da zasmejavaju javnost, a svako od nas se može prepoznati u njihovim likovima.

Ne trude se da pobegnu od onoga što jesu, da menjaju svoj dijalekat, pogađaju naizgled sasvim normalne, svakodnevne teme i situacije sa kojima se svi mi susrećemo, i baš zbog toga jesu posebni.


Publiku su već pridobili, a u zadnjih par meseci njihova popularnost sve više raste, što pokazuju kako pregledi na Youtube-u, preko 600.000 pratioca na društvenim mrežama i brojni nastupi van Kruševca. Momci su prešli i granice i nastupe imaju i u regionu, i po Evropi gde su prihvaćeni sa oduševljenjem.







„ Kada se samo setimo studenskih dana i slušalica za Skajp na kojima smo snimili našu prvu pesmu „Kruševac Geto” po kojoj smo kasnije i dali ime grupi, nismo ni slutili da ćemo dopreti do bilo kakve publike. Mic po mic, pesma po pesma i evo nas, imamo i hit predstavu. Naša ideja, da ljudima predstavimo kroz satiru običan život jednog Kruševljanina urodila je plodom. Očekujemo dobru zabavu i energiju i biće nam drago ako ljudi izađu iz sale nasmejani i puni utisaka. “ poručuju momci.







Život u braku Slobadana i Snežane i njihova dnevna rutina tema su ove predstave. Saznaćete kako su se upoznali, zavolili, kako je njihovoj deci na faktultetu, prvi odlazak na letovanje itd... Sat i po suživota sa Slobodanom i Snežanom biće dovoljno da danima nosite osmeh na licu.





 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>