Region

Svet

Nadežda Biljić i Toma Panić krstili naslednika Longa!

Palo pomirenje snaje i svekrve! Nadežda Biljić i Toma Panić krstili naslednika Longa! Nadežda i Jasna su dugo bile u lošim odnosima, a prepucavale su se javno.

Nadežda Biljić i Toma Panić krstili naslednika Longa! Screenshoot/Instagram

Nekadašnji učesnici "Zadruge" su odlučili da krštenje obave u rodnom mestu Tome Panića, Svilajncu, gde su okupili blizak krug ljudi.

Krštenju je prisustvovala i Tomina majka, Jasmina Panić, koja je zabeležila ove emotivne i dirljive trenutke i iste podelila sa pratiocima na Instagram profilu.

Čestitke su pristizale sa svih strana, a Toma i Nadežda Biljić  su uživali čitav dan sa svojim najmilijima.Pored Jasne, krštenju je prisustvovala i Slavica Biljić, Nadeždina majka, te je očigledno da je ona sa Jasnom izgladila sve nesuglasice koje su postojale među njima.


Nakon crkvenog krštenja, veselje se nastavilo u porodičnoj kući, gde su se okupili najbliži prijatelji i porodica.


Nadežda i Jasna su dugo bile u lošim odnosima, a prepucavale su se javno.- Ja sam završila sa tom ženom, ona kaže da ja njega kanalim, umesto da bude srećna što sam joj sina dozvala pometi, što se menja, vidim da mu je krivo i da hoće da se pomirimo, bori se. Ona umesto mene da podrži ona kaže kako mu ja otežavam. Kaže da joj je jedna žena iz Valjeva rekla da se po Valjevu zna da sam ja k**va. Ja nju ne pominjem nigde, svuda sam je blokirala - kazala je Biljićeva svojevremeno za "Pink".


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/blic.rs

Povezane vesti:


>