Style

Ljubav

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica!

Nedeljni horoskop prvi deo za period od 14. marta do 20. marta 2022! Ako ste Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav ili Devica, pogledate šta vas očekuje na polju posla, ljubavi, zdravlja.

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica! Svet Plus




Evo šta vam predviđa Venera sa papilotnom za narednih sedam dana:

OVAN

Hrana

Pokušavate da neke od svojih navika po pitanju ishrane promenite, ali to baš I ne ide po vašim planovima. Možda trenutno niste dovoljno motivisani da se trudite, ali I to će se uskoro promeniti. Više tečnosti – bilo kroz vodu, negazirane i prirodne sokove, čajeve.

Ljubav

Iako Sunce tek u nedelju ulazi u vaš znak – za vas je proleće već počelo. I doneće vam baš onakvu energiju kakvu ste priželjkivali – sa puno dešavanja, akcije, društvenosti, izlazaka. Za slobodne je već počeo period kada mogu naglavačke uskočiti u odnos sa izuzetno zanimljivom, inspirativnom i neobičnom osobom. Ovo nije vreme za planove – već da se prepustite toku dešavanja i uživate u tome. Za one koji su pomalo lenji – vrlo su aktuelni i kontakti preko društvenih mreža.  Zauzeti – solidna situacija, samo vodite računa da ne zabrljate nešto (a moguće je). Što više iskrenosti – manje glavobolje.

Posao

Pun Mesec u znaku Device pada u vaše polje obaveza, kolega i poslovne svakodnevice. Može vam doneti dileme, papirološke probleme, možda nesporazume sa saradnicima ili netačne informacije. Šta god da je – trenutno ste u takvoj situaciji da vam mozak radi sto na sat i da ćete itekako umeti ako treba i da izmislite konstruktivno rešenje. Nivo obaveza će u ovom periodu biti pojačan a od vas će se očekivati da ne odugovlačite već da reagujete u trenutku. Po pitanju finansija – gore, dole. Veće oscilacije.

Zdravlje

Nesanica, glavobolje, mogući problemi sa sinusima i alergijama.

 

BIK

Hrana

S jedne strane nervoza, sa druge – manjak vremena. Sve ovo može uticati na vas u smislu da nećete imati dovoljno prostora da opušteno klopate, nego ćete svaki čas grickati po nešto. Super će vam odgovarati raznorazne salate, paste, variva.

Ljubav

Strast – super. Uzbuđenje – ma ima i toga. Društvo i dešavanja, izlasci i kontakti – otprilike koliko vam srce ište. I društvene mreže su aktivne i porukice samo lete tamo vamo. E, ovo pričam za slobodne Bikove da znate – vi ste u periodu uzbuđenja, adrenalina, svega onoga što počinje na blic i u tren oka i što je vrlo zanimljivo. Uživajte, družite se, ljubavišite – moguće je da se ovde pokrene i po koja trajna i ozbiljna priča, ali za sada – ne razmišljajte puno u tom pravcu, već se opustite. Zauzeti – malo se strasno volite, malo se strasno kostrešite jedno na drugo. Izbegavajte impulsivne reakcije i iste takve odluke.

Posao

Pod povećanim ste pritiskom u ovoj nedelji. Da, znam da ćete reći – taj pritisak traje već poooodugo unazad – ali šta da se radi, tako vam je zapalo. No, to što ste pod pritiskom ne znači da se nećete dobro i boriti sa njim. Ima napetosti, ima promena na dnevnoj bazi, vrlo brzo ćete shvatiti da ne možete da se oslonite na druge (ni to nije ništa novo) ali vaša je volja i energija sada prilično jaka. No, isto tako – kad se zatvrdoglavite da ćete nešto rešiti, vi ćete to i uraditi. Finansije – pa, ne baš sjajno. Mnogo troškova.

Zdravlje

Malo nervoze, malo problema sa disajnim putevima.

 

BLIZANCI

Hrana

Neadekvatna ishrana, namirnice koje opterećuju vaš probavni sitem i čine da se osećate usporeno. I sami znate da su vam potrebne promene, ali kao da još uvek niste u fazonu da se pokrenete i nešto konkretnije uradite za sebe….

Ljubav

U kontaktu ste sa vrlo interesantnim i inspirativnim osobama koje deluju podsticajno na vas i u čijem se društvu osećate dobro i pozitivno. I nije važno da li izlazite i družite se ili ste aktivni preko društvenih mreža – suština je da vas drugi inspirišu, aktiviraju, pokreću. Da li se kroz sva ova dešavanja može provući i neko sa kim biste poželeli trajniju emotivnu priču – o, da! Zauzeti Blizanci su trenutno na vrlo sličnim talasnim dužinama sa partnerom. Ima tu i zajedničkih planova, odluka – a neke od njih mogu biti veoma bitne za vašu budućnost kao para. Izbegavajte postupke koje kod partnera izazivaju ljubomoru.

Posao

Sam početak nedelje može doneti jaču nervozu i to da vas neko dovede do granice strpljenja i tolerancije. To može biti osoba koja vam je nešto obećala (a ispunjenje obećanja nikako da stigne)  ili pak neko ko vam je dao potpuno pogrešne informacije ili zbog koje ste napravili grešku. Trenutno nemate neki poseban uticaj na dešavanja u poslovnom okruženju, pa pokušajte da se prilagodite situaciji i bitne odluke ostavite za drugo vreme. Znatnije povećanje troškova vezanih za dom ili članove porodice.

Zdravlje

Nešto slabiji imunitet, osetljivost.

 





RAK

Hrana

Postoji realna mogućnost da u ovoj nedelji utehu tražite u hrani. Vaše raspoloženje će biti sa velikim oscilacijama, a poznato vam je kakvi ste tada….Sve vi znate šta biste trebali, a šta ne – ali trenutno nemate volju da na to obraćate pažnju….

Ljubav

Bilo da ste zauzeti ili slobodni, suština je ista – nešto želite, nešto biste voleli, o nečemu maštate. Vaši planovi (ili bismo to pre mogli nazvati snovima) su divni i predivni, ali nekako sve ostaje samo na njima. U realnosti – ništa posebno. Ukoliko ste u vezi ili braku – vaš odnos će imati velike oscilacije tokom ovog perioda. Možda ćete pokušati da otpočnete neke teme koje su vam od važnosti sa partnerom – ali druga strana vas ili neće čuti ili neće razumeti. Ukoliko ste slobodni – lepo vam je da sanjarite o nekom. Žudite da se situacija pokrene, želećete čak i da povučete prvi potez. Da li ćete to učiniti – e, to je već na vama.

Posao

Slično kao i u emotivnom segmentu – ideje i planovi su vam dobri, ali ostvarenje baš i neće ići onako kako ste vi to zamislili.  Neke od vas će kočiti finansijski segment, neke to što nećete imati zaista pravu podršku već samo obećavanja i prolongiranja. Oni koji rade sa strancima, u državnim i javnim ustanovama ili se bave kreativnošću, eventualno duhovnošću – kod vas će postojati jači polet, ali nisam sigurna ni da ćete vi biti u potpunosti zadovoljni. Finansije – umete da zaradite, ali novac odlazi.

Zdravlje

Budite što više na svežem vazduhu, u pokretu. Prijaće vam šetnja a i potrebno vam je opuštanje.

 

LAV

Hrana

Još vi niste izašli iz perioda disbalansa kada je ishrana u pitanju. Teško se odričete starih navika. Pun Mesec u polju koje se vezuje za način ishrane za vas je istovremeno i upozorenje i podsticaj da u ovom segmentu treba nešto menjati.

Ljubav

Prilično je izvesno da će ova sedmica započeti tenzijom – ko će tu tenziju isprovocirati – da li vi ili partner, potpuno je svejedno. U svakom slučaju, oboje možete pokazati koliko umete bandoglavi i teški da budete. Ne zatežite dodatno – da se sve ovo ne bi proteglo i na naredni period, već pokušajte da bolje razumete jedno drugo. Isto tako – možete strasno da se volite, ne morate strasno da se svađate. Slobodni Lavovi – u periodu ste kada uzbudljivih i neočekivanih dešavanja može biti. Ona se mogu vezivati i za prošlost i za nove osobe u vašem životu. No, razvoj dešavanja će biti usporen i komplikovan.

Posao

Dosta stresa kroz poslovnu tematiku vas očekuje i u ovoj nedelji. Teško ćete ostvarivati prave, pouzdane kontakte sa saradnicima. Mogući su nesporazumi i nervoza zbog toga. Kod nekih od vas situacija se zakuvava – i u ovoj nedelji, ali i do kraja marta mogući su prekidi radnog odnosa. Pokušajte da sa onima sa kojima radite a naročito sa nadređenima ostvarite normalan nivo funkcionisanja i razumevanja. Sve što se vezuje za finansije zadaje vam glavobolju – pojačani troškovi. Mogućnost uzimanja kredita.

Zdravlje

Naglašena nervoza. Opuštajte se, relaksirajte, šetajte.

 

DEVICA

Hrana

Pun Mesec u vašem znaku svakako će uticati I na vaš način ishrane, ali I na probavu. Potrebna vam je lagana ishrana bazirana na povrću, salatama, žitaricama. Ukoliko ste započeli sa nekim novim režimom ishrane ili sa dijetom – to će u ovoj sedmici ići dosta teško.

Ljubav

Pun Mesec u vašem znaku u opoziciji sa svim planetama u znaku Riba koje predstavljaju vaše partnere govori o tome da što više budete pokušavali da objasnite, manje će vas razumeti. Što više budete pokušavali da kontrolišete – manje ćete kontrole imati. Jednostavno, ovo nije period kada možete da preuzmete vođstvo, a niti da se objasnite sa voljenom osobom. Ćutite i volite se, to vam jedino preostaje. Čak i ako imate sumnje u vernost partnera – ne stvarajte napetost ljubomorom. Slobodne Device – zaneseni ste i povučeni nekim dešavanjima, nekim osobama. Samo polako, ne žurite.

Posao

Sa poslovnim partnerima, saradnicima, kolegama, šefovima, generalno gledano – sa svima sa kojima ste u kontaktu u ovoj nedelji – teško ćete se sporazumevati. Nećete čuti druge ili oni neće čuti vas. Vi ćete im govoriti šta jeste, a oni će razumeti onako kako oni hoće. Pokušajte da se ne nervirate oko ovoga i ne dozvolite da to utiče na obavljanje redovnih obaveza. Ionako će istih biti poprilično i imaćete povremeno problem sa organizacijom i fokusom. U ovoj nedelji ste široke ruke i lako trošite.

Zdravlje

Nesanica, napetost, alergije. Stariji – meteoropatske tegobe, problemi sa pritiskom.
 

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba!


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: venerasapapilotnom

Povezane vesti:


>