Region

Svet

Konstrakta i RTS prihvatili novi lavor za Evroviziju!

Konstrakta i RTS prihvatili novi lavor za Evroviziju! Evo kako izgleda posuđe koje će izneti na veliku scenu u Torinu.

Konstrakta i RTS prihvatili novi lavor za Evroviziju! Screenshoot/Instagram




Ana Đurić Konstrakta uspela je pesmom "In Corporo Sano" čitav region da oduševi.


Dok na njen račun stižu pohvale, jedna od kompanija za posuđe odlučila je da joj pokloni ni manje ni više lavor i posudu za umivanje.

- Ako neko poznaje Konstraktu može li da joj javi da smo specijalno za nju danas proizveli nešto što više ne proizvodimo i da želimo da joj poklonimo jer je carica - napisala je na Tviteru kompanija koja proizvodi posuđe, dok je RTS potvrdio da je Konstrakti sve preneto.

- Javljeno. Umetnica kaže bravo i može može može za Torino! - napisao je Evrovizijski nalog na Tviteru, koji je u vlasništvu RTS-a.



Podsetimo, srpska predstavnica na Evroviziji, Ana Đurić Konstrakta, priznala je nedavno za "Blic" da nikako nije očekivala pobedu.




– I dalje mi je nestvarno, nije dovoljno ni 24, ni 36 sati. Videćemo kada ću prihvatiti tu ideju. Nismo se plasirali kao favoriti tokom cele kampanje, ta promena se desila posle prvog polufinala, nešto se desilo i ishod je poznat. Zaista nismo očekivali, to je činjenica. Sve su to razlozi zašto je ova pesma izabrana, takav je trenutak i jeste se u tom nizu pesama pokazala kao drugačija, i drugačije osmišljena, i sama po sebi može da se bavi drugom tematikom, u odnosu na ovu koja je uobičajena bila na festivalu. Šta se desilo u glasovima ne znam, imam utisak da je mobilisana publika koja inače ne glasa, evrovizijska je uglavnom zatvorena, a sada kao da se desilo da je izašlo iz okvira te publike.







 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Blic

Povezane vesti:


>