Region

Svet

Vuk Mob kupio bivšoj auto! Poklon je za pile!

Vuk Mob kupio bivšoj auto! Poklon je za pile, ali će joj ga majka čuvati dok ne poraste - poručio je Vuk na svom profilu.

Vuk Mob kupio bivšoj auto! Poklon je za pile! Screenshoot/Instagram





Ćerki repera Vuka Moba i Olivere Konatar, Teoni danas je prvi rođendan.


Vuk je tim povodom iznenadio svoju bivšu verenicu.

On je zapravo njihovoj ćerkici kupio kola, koja će dok devojčica ne poraste voziti Olja, sa čim se ona odmah pohvalila na društvenoj mreži Instagram.

- Tata mi je kupio prva kola, za sledeći rođendan će mi sigurno kupiti i vozačku. Hvala ti tajo - napisala je Olivera i na "stori" označila Vuka Moba.








- Poklon je za pile, ali će joj ga majka čuvati dok ne poraste - poručio je Vuk na svom profilu.







Inače, nedavno je počelo da se šuška kako su se Vuk Mob i Olivera Konatar pomirili i da su sada prijatelji i to zbog reperove objave na kojoj se vide mala Teona, ali i Olivera.

Pomenuta fotografija odmah je izazvala mnoštvo komentara njegovih pratilaca.


Vuk skoro svaki provedeni trenutak sa ćerkom objavi na pomenutoj društvenoj mreži, te i na njegovom profilu možemo videti dosta njihovih zajedničkih fotografija. Reper je nedavno i istetovirao Teonin portret na leđima, što je izazvalo brojne pozitivne komentare.






Podsetimo, Olivera i Vuk su se rastali u junu prošle godine, tri meseca nakon što je došla na svet njihova ćerkica Teona. U vezi su bili dve godine, a reper je Olju zaprosio krajem 2019. godine na svom nastupu.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/blic.rs

Povezane vesti:


>