Zdravlje

Ljubav

Ruska metoda čišćenja limfnog sistema! (RECEPT)

Ruska metoda čišćenja limfnog sistema! Evo kako da se rešite nataloženih toksina u rekordnom roku jer je osnova dobrog zdravlje čist limfni sistem.

Ruska metoda čišćenja limfnog sistema! (RECEPT) Svet Plus
Kada je limfni sistem u dobroj formi celo telo radi kao sat. Međutim, zbog specifične funkcije, limfni sistem je sklon nakupljanju toksina pa je potrebno s vremena na vreme uraditi detoksikaciju limfnog sistema.

Jak imuni sistem ne može opstati bez jakog limfnog sistema, posebno u periodu pandemije virusa i slabljenja organizma usled korišćenja jakih antibiotika.

Limfni čvorovi u okviru limfnog sistema deluju tako što neutralizuju viruse i bakterije i sprečavaju njihov ulazak u krvotok, a organizam je u ravnoteži i potpuno zaštićen.


A kako ćete najbolje uraditi detoks limfnog sistema?

U ovom slučaju, dobro će doći primena ruske metode koja je sprovodi 9 dana, a nakon koje ćete izbaciti natložene toksine u velikoj meri.

Za čišćenje limfe zadužen je limun. Ovj voćni plodo je bogat vitaminima i voćnim kiselinama koje savršeno čiste limfu. Baš zato se u slučaju prehlade ili gripa preporučuje obilno konzumiranje ovog voća koje poboljšava imunitet.

Ukoliko konzumirate limunov sok za detoksikaciju, on mora biti čist, limun neprskan, bez dodatka vode ili šećera. Pije se pola sata pre obroka ili sat vremena nakon jela kroz slamku, kako se ne bi oštetila zubna gleđ.


Svakog dana povećava se količina limuna i to na sledeći način:

Prvi dan – pije se sok od 1 limuna
Drugi dan – sok od 2 limuna
Treći dan – sok od tri limuna
Četvrti dan – sok od 4 limuna
Peti dan – sok od 5 limuna
Šesti dan – sok od 4 limuna
Sedmi dan – sok od 3 limuna
Osmi dan – sok od 2 limuna
Deveti dan – sok od 1 limuna.

Tokom devet dana iskoristićete oko 25 limuna.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Novosti.magazin


>