Region

Svet

Region

Državni službenik 3: Čekanju je došao kraj!

Čekanju je došao kraj jer "Državni službenik 3" stiže na Super Star kanal u aprilu! Imaće 12 epizoda, a sa semitovanjem se kreće 9. aprila u 21 čas.

Državni službenik 3: Čekanju je došao kraj! Foto: Vladimir Avramovic




Završetak snimanja 3. sezone popularne serije “Državni službenik” obeleženo je velikom proslavom u prestoničkom klubu „Black George“.

Proslavi su prisustvovali glumci, produkcija i članovi ekipe koja je vredno radila na projektu. Glavni glumci, Milan Marić i Vaja Dujović, bili su najveseliji gosti, bend je ispunio svaku Vajinu želju, a Milan se neumorno slikao sa obožavateljkama.






Treća sezona serije „ Državni službenik“ bavi se najauktelnijom mogućom temom- korona virusom i pandemijom. Radnja serije se odvija u vreme zatvaranja zemlje, policijskih časova, tišine; jedne potpune nepoznanice u kojoj je ceo svet stao i sve sem zdravlja i opstanka je postalo nevažno.

I mi smo svi stali na prvi pogled- ali naši agenti, glavni junaci ove serije; nisu. Oni nikad ne staju. Borba za svaki dah, za svaki respirator, za svaki trenutak mira svih stanovnika ove zemlje- postala je njihova svakodnevnica.






Lazar Stanojević (Milan Marić) gazi preko mrtvih da sačuva prvo svoju porodicu i ljude koji voli ali i da ispuni svoj zadatak- državnog službenika jer je njemu služba svetinja. Služba radi sve što može da sačuva stanovništvo- jer se i u takvom sveopštem beznađu pojavljuju lešinari i oni koji gledjaju svoj interes- borba dobrog i zla je neprekidna.


Hoćemo li preživeti? Šta je pozadina svega? Zašto? Kako? Gde je kraj?

Agenti ne staju- u svojim pokušajima da odgovore na ova pitanje stižu do raznih strana; preko Bugarske, Turske, Kine,..

Svet stoji. Zlo nikad.

Ostale teme vezane za filmove i serije možete pogledati OVDE 


Pratite nas na Twitteru

I na Facebook-u 


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Tvinemania

Povezane vesti:


>