Region

Svet

Dokumentarni serijal: Gru tu je! (VIDEO)

Uz više od 10 sati materijala razgovora, sa više od 40 sagovornika, prijatelja, kolega, saradnika, ljudi koji su bili deo muzičke, sportske i životne priče Dalibora Andonova Grua - u pripremi je dokumentarni serijal "Gru tu je".

Dokumentarni serijal: Gru tu je! (VIDEO) Screenshoot/InstagramProjekat na kom se radi godinu dana, uskoro će dobiti i finalnu verziju. Obuhvatiće ne samo biografiju, već celu jednu eru muzike, duha Beograda, rađanja rep kulture i razgranavanje scene koja je u najtežim vremenima mogla da parira mnogima na svetskom nivou, po izrazu, zvuku i porukama koje se šalju. 

Gru je bio pionir toga i premijerno za njegov rođendan, 8.marta, predstavljamo vam samo segment serijala koji će zaokružiti priču o čoveku za kog su mnogi sagovornici rekli slične ili identične reči - "tata rep scene". 

Veliku zahvalnost upućujemo svima koji su bili deo serijala, njihove reči i anegdote o druženju, muzici, rep kulturi, snimanju, koncertima, ekstremnim sportovima, Partizanu, košarci i antologijskim spotovima, samo su potvrda reči da - Gru tu je! 

Autori dokumentarnog serijala: Bojan Vinulović i Rennè Miskolci.

Tizer možete pogledati OVDE.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com


>