Style

Ljubav

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica!

Nedeljni horoskop prvi deo za period 7. marta do 13. marta 2022! Ako ste Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav ili Devica, pogledate šta vas očekuje na polju posla, ljubavi, zdravlja. 

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica! Svet Plus
Evo šta vam predviđa Venera sa papilotnom za narednih sedam dana:

OVAN

Hrana

Rasteretite varenje unosom lagane hrane, koja je najviše bazirana na povrću. Ne samo zbog probave, već i iz razloga što teška hrana može pojačavati probleme sa cirkulacijom i pritiskom kod starijih Ovnova a mlađima donositi pospanost i manjak koncentracije.

Ljubav

Pa,moglo bi se reći da je pred parovima korektna nedelja. Biće malo odugovlačenja po nekim pitanjima koja su vam kao paru bitna, biće povremeno nervoze – ali realno gledano – sve se ovo da prevazići, čak i uživati u nekim finim momentima kojih itekako može biti u ovom periodu. Oni koji vole nešto da kriju od partnera, šta god to bilo – drugu osobu, neke svoje postupke ili bilo šta drugo – sada imaju priliku da lažu, skrivaju i muljaju za sve pare. Do kada? Pa ne dugo, zato baš i ne morate da idete na tu stranu. Slobodni – hajmo malo izlasci, društvo, društvene mreže – nova poznanstva, zanimljivo i ludo.

Posao

Šta ste uradili još od novembra prošle godine kada je Venera zakoračila u vaše polje karijere, pa još dodatno od kraja januara kada joj se pridružio i Mars koji vlada vašim znakom – uradili ste. Sada je vreme da dobijete „opipljive“ rezultate svega toga. Ti rezultati startuju od sada pa do kraja maja ove godine – u ovom će se periodu videti koliko ste bili uspešni. A pred vama je nedelja za akciju – neke od njih će biti otvorene, podržane od drugih a neke će biti kroz tajne pregovore i ideje koje imate.

Zdravlje

Osetljivi sinusi, lako prehlade. Stariji – cirkulacija, alergije, oscilacije pritiska. Meteoropatske tegobe.

 

BIK

Hrana

Male su šanse da nećete preterati sa hranom u ovoj nedelji. Možda nećete pasti baš pred svakim iskušenjem, ali postojaće momenti kada jednostavno nećete uspevati da se uzdržite. Kasni popodnevni ili večernji sati mogu vam otvarati apetit.

Ljubav

Energija znaka Vodolije u koju su upravo ušle partnerska i vaša planeta ume da bude nestabilna jer vlada vazduhom – a to je element koji vama nije srodan i kojeg teško razumete. No, s druge strane – to je fiksni znak, isto kao i vaš i partnerski– što nosi simboliku da je do rešenja komplikovan i vrludav put, ali kada se ono pronađe – obe strane ga se drže. U ovoj nedelji ćete uglavnom imati talas pozitivnih dešavanja i fine energije, ok – može biti povremeno nervoze, ali će se to lako okretati u strast. Slobodni – mogu vas privući osobe koje su drugačije od vašeg poimanja partnerstva i odnosa. I to je skroz u redu.

Posao

Definitivno će vam se sve ono što se vezuje za posao, karijeru i odnos sa nadređenima aktivirati i to na kvadrat. U ovoj nedelji će onako, biti užurbano, sa nešto napetijom energijom, biće trčanja i po koja varnica – ali bi sve trebalo da se završi i profunkcioniše, obavi se na vreme. Nadređeni vas mogu povremeno iritirati, ali male su šanse da bi sada moglo doći do nekih većih komplikacija sa njima. Po pitanju novca situacija će se nešto poboljšati, mada je to još uvek daleko od stabilnosti kojoj težite.

Zdravlje

Nešto pojačan nivo stresa. Moguće i respiratorne tegobe.

 

BLIZANCI

Hrana

Za ovaj prelazni vremenski period u kojem se vi osećate ni na nebu ni na zemlji, potrebno je mnogo vitamina i minerala, potrebna je ishrana koja vam donosi snagu a ne opterećuje želudac. Supice, čorbice, mnogo svežeg povrća i voća….

Ljubav

Vaša planeta se pridružuje partnerskoj u znaku Riba polovinom ove nedelje. Bolje ćete osećati jedno drugo, bolje se razumeti čak i kada ne govorite. Razumećete se osećanjima. Ukoliko ih imate, naravno. I ukoliko ste ujedinjeni kao par. Ako to niste, verovatno će između vas biti mnogo pitanja na koja nema odgovora ili se ti isti odgovori izbegavaju. Ovi prvi će tražiti više zajedničkih trenutaka i povremeno opuštanje kroz izlaske ili druženja. Ovi drugi će uglavnom ćutati i izbegavati opasne teme. Slobodni Blizanci – nastavlja se faza širenja društvenog kruga – bilo kroz izlaske, bilo preko društvenih mreža.

Posao

Znak Riba, u koji se sredinom nedelje seli Merkur, vladar vašeg znaka predstavlja polje karijere, dostignuća, nadređenih. Vi ste već u prilično ozbiljnoj poslovnoj fazi, a sada ćete dodatno „zaroniti“ u celu tematiku. Iako će vam ovaj period doneti poboljšanja po pitanju posla, u jednoj stvari morate da budete oprezni. Naime, postoji mogućnost da dobijate obećanja ili da se neko u vašoj poslovnoj sferi predstavlja uticajnijim i moćnijim nego što zaista jeste. Prosto rečeno – ne verujte baš svakome.

Zdravlje

Nešto ste mi mutni i preumorni u ovoj nedelji. Odmarajte i opuštajte se.

 

Hladno predjelo, šarena salama! (RECEPT)


 
RAK

Hrana

Problemi sa varenjem su mogući u ovom periodu.  Malo zbog vašeg čudnog načina ishrane, malo zbog nervoze koja je postala sastavni deo vašeg života. Apetiti će biti naglašeniji, ako je to ikako moguće – nemojte preterivati.

Ljubav

Mars i Venera izlaze iz vašeg partnerskog polja u kojem su u prethodnom, dužem periodu potencirali na razlikama između voljene osobe i vas, donosili pojačan pritisak i povremeno teskobu. Prelaskom u znak Vodolije, kreću se ka Saturnu koji vašim partnerstvima i vlada – aktivirajući fazu koja će za neke parove biti više nego dobra jer će im doneti promene na bolje, ali isto tako aktivirajući dodatno neusaglašenost i probleme u drugim vezama. Na koju će stranu vaše partnerstvo u narednom periodu otići zavisiće naravno od vas dvoje. Slobodni – trenutno bez posebnih dešavanja – malo kontakata, više maštarenja.

Posao

Ukoliko čekate nešto što vam je obećano, izgledaće kao da se situacija pokrenula. No, još uvek nije vreme za slavlje – nemojte se iznenaditi ukoliko ovo bude još jedna nedelja odugovlačenja i iščekivanja. Do kraja marta ovo će pitanje biti rešeno. Interesantan poslovni predlog dolazi do vas. Po pitanju finansija ulazite u zaista ozbiljnu fazu – period pred vama doneće vam veće troškove, ali vam isto tako donosi i mogućnost za više priliva kao i da konačno postanete odgovorniji prema novcu.

Zdravlje

Sitnija, ali iritirajuća zdravstvena problematika. Manji problemi sa spavanjem i sinusima.

 

LAV

Hrana

Pred vama je sedmica u kojoj su naglašeni neumerenost i apetiti. Ne znam da li bismo ovo mogli nazvati hedonizmom, pre nekim begom u utehu kroz hranu. Iako ćete se truditi i pokušavati da kontrolišete ishranu, konstantno će se pojavljivati izazovi.

Ljubav

Saturnu u polju partnerstava sada se pridružuju i Mars i Venera. Veneru u ovoj nedelji iskoristite za lepotu i opuštenost sa partnerom, Marsa za aktivnosti, akciju a njihovu kombinaciju – za strast. Saturna koristite da naučite lekcije o partnerstvu – duge su to i teskobne lekcije, ali vrlo vredne. Svi parovi sada ulaze u period ogromnih promena. Za neke od vas će te promene biti definitivno na bolje, za druge – ne. Sada sve zavisi od partnera i vas, od vaše zrelosti i povezanosti. Slobodni Lavovi – čačkaće vas neki ljudi. Neki svojim postupcima i akcijom, neki samim svojim postojanjem. Ima osnova za dešavanja.

Posao

Kao što kroz emotivna partnerstva učite važne životne lekcije, iste takve učite i kroz posao. Bićete u kontaktu sa ljudima koji istovremeno deluju podsticajno na vas, ali vas i nekim svojim stavovima i postupcima nerviraju. Od vas će se očekivati da budete aktivni, ažurni i odgovorni – a vi baš i nećete biti u takvom fazonu. Možda vaš radni elan baš i nije na nivou, možda vas suviše opterećuju finansijska pitanja da biste bili u svom najboljem izdanju. Ne zadužujte se, ali ni ne pozajmljujte novac drugima.

Zdravlje

Mentalna ali i fizička preosetljivost. Pad energije i iscrpljenost.

 

DEVICA

Hrana

Bilo kakva vrsta preterivanja i neumerenosti kada je ishrana u pitanju brzo će se odraziti na vas. Mogući su problemi sa varenjem i crevima. Izbegavajte alkohol u širokom luku, a svakako se potrudite da svoje navike po pitanju hrane promenite.

Ljubav

Za neke od vas upravo je krenulo vreme ostvarenja željenog. Za neke – vreme kada snovi počinju da dobijaju svoj oblik i deluje kao da ćete ih dotaći. No, isto tako – za neke – vreme kada pokušavate da se razumete, ali ne uspevate. Vreme kada imate osećaj da, što se više trudite – cilj po pitanju partnerstva vam sve više izmiče. Što se bolje razumete, bolje ćete funkcionisati. A neki put, dovoljan je samo zagrljaj i ćutanje, ništa više. Slobodne Device – mogu vas onako lepo „čačnuti“ neka dešavanja i neke osobe – bilo preko poslovnog segmenta, bilo preko društvenih aktivnosti ili društvenih mreža.

Posao

Saturn je već poprilično dugo u vašem polju poslovne svakodnevice, obaveza i odgovornosti – a evo, upravo su mu se pridružili i Mars i Venera – čisto da vam tu svakodnevicu dodatno začine, zaslade…ali i pobibere. Koliko god da je sve što se vezuje za posao naporno za vas, morate priznati da ste i sami svesni koliko vam ovo istovremeno donosi ozbiljnost, zrelost i odrastanje. Ušli ste u period koji će dodatno pokrenuti sva poslovna pitanja i naravno, da ne sumnjate – doneti vam dodatne obaveze. I svoje i tuđe.

Zdravlje

Osetljivost, mogućnost prehlada i virusa. Umor.
 

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba!


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: venerasapapilotnom


>