Region

Svet

Konstrakta posle pobede na Pesmi za Evroviziju! (VIDEO)

Konstrakta posle pobede na Pesmi za Evroviziju! „U mojoj glavi je agonija. Moram da složim utiske sa samom sobom i da svarim sve što se desilo."

Konstrakta posle pobede na Pesmi za Evroviziju! (VIDEO) Screenshoot/Youtube




Na pitanje da li je tajna zdrave kose Megan Markl, kako kaže u svojoj pesmi, tajna za pobedu u „Pesmi za Evroviziju“, umetnica Ana Đurić odrično odgovara i dodaje kroz osmeh:

„U hidrataciji je tajna.“

O tome koji su joj naredni koraci, pobednica „Pesme za Evroviziju“ priznala je da je ne zna i da je pomalo preplavljena emocijama.

Ana Đurić, poznatija kao Konstrakta, pobedila je sa originalnom numerom In corpore sano u napetoj konkurenciji 18 finalista, koji su izborili plasman kroz dva polufinala u četvrtak i petak.

„U mojoj glavi je agonija. Moram da složim utiske sa samom sobom i da svarim sve što se desilo“, iskreno je rekla Konstrakta za portal RTS-a.


 


Stih "Umetnica mora biti zdrava", pravi je hit na društvenim mrežama, a malo ko zna da je pevačica koja je kao autsajder kročila na scenu "Pesme za Evroviziju '22" i napravila uspeh, završila arhitekturu, te da je ponosna majka dvoje dece - devojčice i dečaka, Lene i Nikole.

O majčinstvu pričala je u jednom intervjuu za domaće medije.

- U dosadašnjem skromnom iskustvu, bilo je situacija u kojima sam se pitala – da li je ovo njegov/njen karakter ili faza? Da li sam pogrešno reagovala a da nisam razumela njihovu potrebu, i sad je sve otišlo nepovratno dođavola, pokvarila sam nešto? A taj strah se prenosi na decu, utiče na njihovo samopouzdanje. Jer deca nisu strana bića sa druge planete, mali manipulatori ili masa koju ćemo mi da uobličimo i slično. Stvar je mnogo jednostavnija, samo ako uzmemo ozbiljno i sa poštovanjem njihove potrebe. Dakle, žao mi je svake situacije u kojoj je moj strah prevladao potrebe mog deteta - rekla je Konstrakta u intervjuu za portal "Budi keva" pre par godina.

Inače, i njeno umetničko ime je prava misterija, a ona je jednom prilikom otkrila da pseudonim koji koristi znači racionalno i emotivno u jednom.


Podsetimo, Konstrakta je bila članica alternativnog benda "Zemlja Gruva" koji je nastao 2007. godina.



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/RTS

Povezane vesti:


>