Style

Ljubav

Od 5. do 13. marta moćan astro period!

Od 5. do 13. marta moćan astro period, posebno za tri znaka horoskopa! Moćna konjukcija Sunca i Jupitera u Ribama je jedan od najvažnijih perioda u 2022. godini kada možemo da ostvarimo svoje želje.

Od 5. do 13. marta moćan astro period! Svet Plus
Pred nama je veoma lep astrološki period jer će Sunce koje se već nalazi u znaku Riba napraviti aspekat sa Jupiterom u istom znaku, pa doneti period neverovatne sreće od 5. do 13. marta.

Moćna konjukcija Sunca i Jupitera u Ribama je jedan od najvažnijih perioda u 2022. godini kada možemo da ostavarimo svoje želje.

Ovaj period se nadovezuje na jučerašnji mlad Mesec u Ribama koji je doneo srećne okolnosti i mnogima otvorio mogućnost da žive svoje snove.

Konjukcija Sunca i Jupitera do 13. marta donosi nam sreću i blagostanje. Očekuje nas poboljšanje odnosa i priliv novca, ali i poklona od strane osoba kojima smo dragi.

Kako je Riba duhovan znak, osetićemo da nam je pojačana intuicija i bićemo spremni za nova sazanja i učenja.


Imaćemo potrebu da učinimo nešto dobro za druge ljude, a ujediniće nas zajednički cilj. To je vrsta pozitivne energije koju će osetiti svi znakovi, ali će na 3 specijalno jako delovati.

To su Ribe, Rakovi i Škorpije.

RIBE - Za vas je ovo veoma važan astrološki period jer ste vi rođeni u znaku u kojem se odigrava ova konjukcija. Ovo su velike šanse i poslovne mogućnosti koje ste čekali 12 godina! Pred vama je period odlične zarade, širenja poslovnih mogućnosti i lične transformacije. Na lak način ćete završavati sve obaveze, a sva vrata će vam biti otvorena. Zračićete neverovatnom energijom, a mnogi će primetiti da ste se prolepšali.

RAK - Pred vama je odličan period za putovanja i završavanje studija. U narednom periodu ćete saznati mnogo više o poslu koji radite jer imate šanse za napredak. Ovo je period učenja novih stvari i promene pogleda na svet. Jedno je sigurno, život ćete posmatrati da više filozofije, a bićete otvoreni za promenu mesta boravka.

ŠKORPIJA - Sunce konjukcija Jupiter donosi vam sudbinski susret! Ukoliko ste slobodni, sledi vam zaljubljivanje. Ako ste već u dužoj vezi, pred vama je lep period za proširenje porodice. Ovo je ujedno i poziv za događaj na javnom mestu koji će vam doneti značajne kontakte. U periodu od 5. do 13. marta osetićete šta je istinska ljubav.

Što se tiče ostalih znakova zodijaka, svi će imati koristi od ovog moćnosg perioda. Vodolije će imati šanse za neverovatnu zaradu, pa treba da igraju igre na sreću.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/informer

Povezane vesti:


>