Region

Svet

Region

Serija Blok 27 epizoda 4: Maketa bloka! (VIDEO)

Serija "Blok 27" epizoda 4. biće emitovana u nedelju u 21. čas na kanalu Super Star. Maketa bloka 27 je u rukama Sonje i Milice.

Serija Blok 27 epizoda 4: Maketa bloka! (VIDEO) Screenshoot/Instagram

U predhodnoj epizodi:


Milica se priseća detalja iz detinjstva kada je Rastko ušao u okno lifta kako bi spasao njenu omiljenu igračku. Telo koje je nađeno je telo dečaka nestalog pre mnogo godina.To nije Rastko. Rastkova porodica je pod pritiskom. Bogdan i Darko takođe imaju svoje porodične priče i probleme. 

Inspektorka Sonja je posvećena istrazi polako počinje da uviđa natprirodne elemente koji karakterišu slučaj Rastkovog nestanka. Darko ima probleme, ostaje bez droge koju je trebalo da proda.Serija "Blok 27" epizoda 4:Bogdan razgovara sa svojim dedom koji je bio glavni građevinac tokom izgradnje Novobeogradskih blokova.Bogdan ovde dazna više nego što se čini na prvi pogled– u njegovim pričama se pominje Blok27. 

Milica i inspektorka Sonja udružuju snage i zajedno kreću u potragu za Rastkom. Pronalaze maketu Bloka 27 i dolaze do saznanja o ljudima koji učestvovali u njegovoj izgradnji.

Ostale teme vezane za filmove i serije možete pogledati OVDE 


Pratite nas na Twitteru

I na Facebook-u 

 


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>