Zadruga

Parovi

Dalili i Caru se svet okrenuo naglavačke ali ne samo njima... (VIDEO)

Dalili i Caru se svet okrenuo naglavačke ali ne samo njima! Zadrugari nisu verovali kad su čuli ove detalje! Dobili su pozive sa porodicama...

Dalili i Caru se svet okrenuo naglavačke ali ne samo njima... (VIDEO) Screenshoot/Youtube



Petak veče u "Zadruzi" rezervisano je za emisiju "Nominacije". Međutim, zadrugari su ove nedelje imali specijalan zadatak "Veličanstveni protiv Paklenih", te ih je umesto voditelja Milana Miloševića dočekalo pismo Velikog šefa.

Zadrugari su pali i ovaj zadatak zbog kršenja nekoliko važnih pravila, a od Velikog šefa su dobili novi - da se dogovore i odaberu po pet članova iz obe ekipe koji su najzaslužniji za to što su pali zadatak. Za ovo su imali pola sata.



 

Zadrugari su krenuli sa pojedinačnim glasanjem, Anđela Đuričić i Milana Šarac Mima su se iznervirala što ih je Miki Đuričić naveo, pa su počele da se svađaju sa njim. Mateja Matijević je shvatio da neće imati vremena za glasanje ponaosob, pa je predložio da zajedno odmah izglasaju 10 takmičara zbog kojih su pali zadatak.






 



Iako su se dogovorili oko takmičara, svađa između Anđele i Mikija nije prestajala. Ona mu je zamerila što ju je uvredio kad nije htela da prestane da priča, a njega je dovelo do ludila to što ona i dalje priča.





 


Kao što je Veliki šef na samom početku nedelje najavio, zadrugare tokom ovog zadatka čeka mnogo iznenađenja i niko od njih ne može ni da pretpostavi šta je nagrada. Ispostavilo se da će takmičari koji su najzaslužniji za to što su pali zadatak dobiti pozive sa porodicama.

Prvi je na redu bio Mensur Ajdarpašić, koji je otrčao do govornice, nadajući se da će ugledati rođenog brata Ardijana. Telefon je zvonio nekoliko puta, a on se nije odazivao, zbog čega se Ajdarpašić smorio. Podsetimo, Mensur se zakleo u brata da se više nikad neće pomiriti sa Milicom Veselinović, što je nedavno uradio.




 


U međuvremenu je u spavaćoj sobi došlo do haosa između Dalile Dragojević i Filipa Cara, koji se iznervirao što mu ona unosi negativnu energiju.



 


Nakon Mensura, poziv je dobila Jovana Tomić Matora, koju je sa druge strane ekrana sačekala Ermina Pašović, koja je bila na vezi sa Matorinom drugaricom Tamarom. Njih dve su iskritikovale Matoru zbog toga što ponovo radi iste stvari, rekle su joj da se skloni od MC Aleks i upozorile je da nema prijatelja u Beloj kući osim Marka Đedovića i Stefana Karića i da ne veliča nova prijateljstva. Tomićeva je shvatila kao da su je upozorile na Dalilu.



 


Nakon Matore, u govornici se našao Filip Car. Njemu su se na početku javili najbolji prijatelj Bruno i drugari iz kafića, da bi se u u jednom trenutku pojavio i Carev otac. Filipa je najviše zanimalo kako njegova porodica gleda na odnos sa Dalilom. Otac mu je rekao da poštuje to što mu Dragojevićka sređuje stvari, drži ga urednim i sa njim ima odnose, te mu poručio da se unormali i ne ponaša onako prema njoj. Filip ga je upitao kako majka i sestra Dina gledaju na vezu sa Dalilom, a otac mu je poručio da nijedna devojka nije dovoljno dobra za njegovu majku, dok sa Dinom ne diskutuje o ovom odnosu.



 


Car se, iako je dobio blagoslov svog oca, nakon poziva i dalje žalio na Dalilu i govorio da je previše negativna.




 

Dalila Dragojević se pre odlaska u govornicu slomila u Rajskom vrtu, te rekla Drvetu mudrosti da se boji poziva. Kad je otišla u govornicu, sačekao ju je video-poziv sa ocem Husom. Dragojevićka je iste sekunde počela da plače. Otac ju je iskritikovao zbog veze sa Carem, upitao je da li je moguće da trpi to da je neko pljuje, te joj otkrio da je dva puta bio u hitnoj. Njen otac je pozdravio Dejana Dragojevića, ali Dalila nije želela da razgovara na ovu temu. Upitala ga je i kako je njen ljubimac Tedi, koga inače čuva Dejanov otac, na šta je Huso odgovorio da je dobro. Dalilu je zanimalo i u kom je stanju kuća, na šta joj je otac odgovorio da je redovno obilazi i da je sve u redu.




 

Dalila je jecala na sav glas nakon razgovora sa ocem i sve vreme se pitala zašto je uradila to što je uradila. U jednom trenuku joj je prišao Car, ali ona nije želela da razgovara sa njim.

Cara je zanimalo šta je Dalili poručio otac, pa se raspitivao kod zadrugara koji su pričali sa njom, ali mu je Matora rekla da je najbolje da sačeka da mu Dalila sve ispriča.




 


Marko Đedović se čuo sa svojom majkom, koja mu je ispričala da su svi dobro, da radovi na kući napreduju, da se Fran Pujas video sa njegovom sestrom, kao i da se svi čude zbog toga što je previše miran, u odnosu na prošla učešća u "Zadruzi".


 

Car je više puta pokušao da prođe Dalili, ali ga je ona odbijala i on je počeo da se kaje za svaku ružnu reč koju joj je izgovorio.




 

Ne samo ovo, Car je shvatio i koliko iskreno voli Dalilu, te je svoje emocije priznao Zoli, a onda ponovo otišao da pokuša da razgovara sa Dragojevićkom.



 

Dalila je ovog puta skupila snage da porazgovara sa Carem. Prenela mu je detalje razgovora sa ocem, te mu poručila da ga je Huso nazvao klošarom. Dalila je otkrila Caru i da je Huso pozdravio Dejana, da je bio u hitnoj više puta, a Filipa je ponovo počela da grize savest.




 

Meni otac nije ni u jedno trenutku prebacio razvod, već samo ono sa tobom i ponašanje sa tobom - govorila je Dalila.

Ja sam nakon svega totalno razluđena osoba. meni nije lako, kao da mi neko odnsese mozak, ne znam gde sam ni koje poteze vučem, doveden sam do zida. Meni nije bilo lako kada sam ja imao poziv. Meni Bruno priča nešto nebitno, a mene zanima samo kako su svi. Onda se uključi stari i kaže mi kao jednu stvar, a drugu kulira. Moj otac je meni rekao da ako mi neko paše, ako brine o meni, ako mi i u se*su odgovara da treba da budem sa tom osobom - otkrio je Filip.

Meni moj i tvoj otac liče, oni zrače tom pozitivom, ja sam to videla. Neće nikoga da uvrede već samo gledaju napred - dodala je Dragojevićka.





 

Tara Simov je bila naredna takmičarka koja je dobila poziv, a njoj se javio otac Goran. Ona je imala želju da vidi njegovu decu, što joj je on ispunio, a potom ju je posavetovao. Otac joj je rekao da se smiri i da Nenadu Aleksiću Ša ne uzvraća na uvrede uvredama i agresivnim ponašanjem, jer tako pokazuje da je ista, a ne bolja. Simova je istakla da je na početku bila mirnija, ali da sada ima problem sa kontrolom, kao i da će pokušati da se vrati u mirnije stanje.




 

Marku Osmakčiću se javio rođeni brat Mario, kome je inače bio rođendan. Nakon što mu je Marko čestitao rođendan, Mario je počeo da ga savetuje. Rekao mu je da bude manje nervozan, da manje psuje, manje mlatara rukama i da ne skače na svaku rečenicu i provokaciju zadrugara. Mario ga je zamolio da se skloni od Viktorije Mitrović, što on nije poslušao.


 

Anđela Đuričić je bila naredna takmičarka koja je dobila poziv. Inače, ona je u toku noći ismejela Mensura zbog toga što mu se niko nije javio, a sačekala ju je ista sudbina. I Anđela je razočarana izašla iz govornice.


 

U međuvremenu je Marko otkrio Viki da mu je brat poručio da se skloni od nje, a ona je upitala da li porodica vidi kako se on ponaša.





 

Milani Šarac Mimi su se javili otac i maćeha i otkrili joj šok detalj, koji će zasigurno uticati na njen dalji odnos sa Nikolom Grujićem Grujom.

Volimo te, ali moram ovo da ti kažem - ti moraš da se skloniš od Gruje, prekini svaku komunikaciju sa njim, njega čeka žena kod kuće. Svi te gledamo, bili smo besni na tebe, ali nema veze. Znaš koliko je baba bila ljuta, a ona se razočarala jer te nije tako vaspitala. Ne brini se mi smo svi tu, ali ne podržavamo. Grujina žena se javila Luki i rekla mu je da čeka Gruju - otkrili su joj oni.



 

Sale Luks je dobio priliku da se čuje sa sestrom, majkom i ocem, a svi su mu rekli da ga podržavaju i da su ponosni na njega. Posebno su pozdravili Janjuša i Ša.

Gruja je bio u šoku kada je saznao da ga supruga Ljiljana i dalje čeka, ali se nije previše osvrtao na ovo, već je Mimi održao predavanje o ljubavi i ponovo joj zamerio sve ono što joj već dva meseca zamera, a to je nepoštovanje prema njemu. Oboje su shvatili da je došao konačan kraj, a da li će tako zaista biti, ostaje da vidimo.




 

Počela je "Igra istine", a glavna tema bili su pozivi. Mensur je podigao Filipa i upitao ga je šta mu je porodica rekla o odnosu sa Dalilom, što im je on predočio, na šta su Marko Đedović i Ajdarpašić imali reakciju.

Malo je ružno reći da je žena samo za je*ačinu, pranje i kuvanje, ali jeste tako. Kakvo je vreme došlo, da se žena ceni ako opere nešto - smejao se Đedović.

Ni ja ne mislim da je lepo da se na taj način neka žena gleda, ali to su važne stvari - dodao je Mensur.

On malo tako šturo priča, on je starija generacija. Ja sam neko ko je možda staromodan, ali ja zaista očekujem da moja devojka zna i da skuva i da spremi. To dosta govori o njenom vaspitanju, odrastanju, ja mnogo vidim kroz to. Lepo je i kada tvoja Milica sa 17 godina ume da te opere, znači da ima neki instinkt prema svom muškarcu. Moram priznati, meni je intiman odnos jako važan, a sa njom imam nenormalnu strast. On me odlično poznaje zato i govori takve stvari. Ne mogu reći da mi se*s nije bitan a da se dve godine je*em ispred kamera - govorio je Car.



 

Zadrugare je zanimalo i šta je Dalilin otac Huso rekao. Dalila im je sve prepričala, a onda su se cimeri uključili. Lepi Mića smatra da od njihove veze nema ničega i da će "pući kao balon", dok Miki Đuričić smatra da imaju još par meseci u rijalitiju da se pokažu kao zreli ljudi koji umeju da rešavaju probleme razgovorom. Car je istakao da bi, da je na mestu Dalilinog oca, o sebi govorio još oštrije, kao i da će se potruditi da pokaže poštovanje prema Dragojevićki i unormaliti odnos sa njom.




 

Mensur je otkrio zadrugarima da misli da je puka slučajnost što mu se brat nije javio, nadajući se da nije bio pri telefonu ili da je na putovanju. Nakon ovoga, postavio je pitanje Dalili, zbog čega je Car skočio.

Sada kada znaš kako na tebe gleda njegova porodica, kakav ćeš stav imati? Da li te je pukao šamar realnosti? Da li misliš da je babo ponosan posle svega, na to što si prva preljubnica na Balkanu? - glasilo je pitanje.
Evo, ja ću ti reći. Nemoj ti mene da je*eš u mozak. Već je na neka pitanja odgovorila, drugo, mešaš termine, ljubavnica ili preljubnica, nazovi stvari pravim imenom. Treće, moj otac je rekao da su njoj vrata otvorena jer je ona moj izbor, nemoj ti da izvrćeš ovde - ubacio se Car.
Mislim da sam u prepričavanju mnogo toga rekla, shvatila sam šta me pitaš. Naravno da nije ponosan, ali me nije osudio za postupak razvoda. Znam da mu ne prija što sam ostavila čoveka koji me je voleo, to ni jednom roditelju ne bi odgovaralo. Svakako je osudio ono što sam sebi dozvolila. Kada smo Filip i ja u pitanju, normalno je da neće podržati jer smatra da me ne ceni dovoljno. Ljubavi ima ali je bolesna, može da se izleči, zaista želim da verujem u to. Da, pukao me je šamar realnosti. Ono što mi je stalno u glavi, je to što mu nije bilo dobro zbog mene. Ne kajem se ni zbog čega, glupo je to reći posle svega što sam uradila. Ja se nikada nisam prala i nikada neću, ja uvek čvrsto stojim iza onoga što radim - govorila je Dalila.

Dalila se osvrnula i na to što su Matoroj Ermina i Tamara poručile da joj niko u kući nije prijatelj osim Karića i Đedovića.

Ja trenutno mislim na Erminu, koja je mene upoznala u trećoj sezoni. Ona je mene spomenula, a ne ja nju. Meni je krivo što se na taj način komentariše, jer ja nisam neko ko će njoj nauditi. Možda Tamara ima prava kao njen prijatelj da me komentariše i naš nivo prijateljstva, a ne Ermina. Ja sam neko, koga je Matorina mama, pre par godina, pozvala i rekla da joj je žao što nismo ostale u dobrim odnosima. Tada nismo bile dobre i ona mi je to rekla. Ja ću se za tebe boriti do kraja i neću dozvoliti da me odvoje od tebe! Ograđujem se ponovo, Tamaru devojku ne poznajem, ne znam ni kako izgleda, za nju ne mislim ništa loše - govorila je Dalila.





 

Pored svih problema, Dalila i Car su se rano jutros posvađali oko hrane i budžeta, da bi na kraju razgovor prešao u nešto ozbiljnije i jedno drugom su prebacivali reči koje su im očevi izjavili tokom video-poziva.

 

Zbog celokupne situacije, Car je odlučio da se ponovo iseli iz zajedničkog kreveta, te se vratio u svoj stari. Ostaje da ispratimo hoće li se da nas njih dvoje pomiriti ili je ovo definitivan kraj.





 

Na suprotnoj strani sobe ljubav je cvetala. Aleksandra Nikolić i Dejan Dragojević su sačekali da se svi uspavaju, a zatim imali žestoku vrelu akciju. Što možete videti OVDE.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Pink

Povezane vesti:


>