Region

Svet

Miloš Biković se ženi! Venčanje za uži krug prijatelja i porodice!

Venčanje za uži krug prijatelja i porodice! Jedan od najuspešnijih srpskih glumaca, sada i producent, Miloš Biković se ženi! On je već započeo zajednički život sa Ivanom Malić.

Miloš Biković se ženi! Venčanje za uži krug prijatelja i porodice! Screenshoot/Instagram
Poznati glumac svadbu će napraviti u toku godine za uži krug prijatelja na Mokroj Gori. Biković je tamo pre više od godinu dana kupio apartmane, pa će u njima biti smešteni svi gosti.

U okviru luksuznog rizorta, koji je u potpunosti opremljen i od prirodnih je materijala, nalazi se i jezero kao iz bajke, gde će par izgovoriti sudbonosno "da", piše "Kurir".

Ivana i Miloš ranije su bili zajedno u Moskvi, a on je trenutno tamo zbog premijere njegovog novog ruskog filma "Hoću muža".

Datum venčanja još uvek se drži u tajnosti. Iako su svi mislili da je u pitanju još samo jedna u nizu Bikovićevih neozbiljnih veza, oni koji ga poznaju kažu da se glumac totalno promenio, da mu veza sa Ivanom veoma prija i da je odlučio da s njom zasnuje porodicu.

Miloš Biković je ostao nedostupan za komentar povodom ovih saznanja, pošto se nalazi van Srbije, a ranije je izjavio da ne komentariše svoj privatni život.Podsetimo, Ivana i Miloš Biković prvi put su se pojavili zajedno prošle godine na Svetskom prvenstvu sveta u boksu u Beogradu, a zatim i na premijeri filma "Južni vetar 2: Ubrzanje" u Kombank dvorani. Kako su mediji tada pisali, glumac je vezu s Crnogorkom navodno započeo u avgustu prošle godine, samo sedam dana nakon raskida s Ruskinjom Arinom Vološinom, nakon čega su prvi put otišli na zajedničko putovanje u Rovinj, u hotel sa pet zvezdica, gde noćenje košta čak 700 evra.


Inače, objavljena je i vest da su Miloš i Ivana raskinuli, a sve zbog toga jer se pojavio snimak na kojem on prisno ćaska sa javnosti nepoznatom devojkom na premijeri u Moskvi. Do raskida, međutim, nikad nije došlo. Par se i dalje prati preko društvenih mreža, a video možete pogledati OVDE.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/kurir/blic.rs

Povezane vesti:


>