Region

Svet

Završena sinhornizacija Diznijeve i Piksarove animacije - Pocrvenela panda!

Završena sinhornizacija Diznijeve i Piksarove animacije "Pocrvenela panda"! Glasove su pozajmili i Nataša Aksentijević, Igor Blažević - poznatiji kao Prljavi Inspektor Blaža, Darija Vračević, kao i influenserke Milica Denić i Jovana Kvržić.

Završena sinhornizacija Diznijeve i Piksarove animacije - Pocrvenela panda! Promo




Glasove su pozajmili i Nataša Aksentijević, Igor Blažević - poznatiji kao Prljavi Inspektor Blaža, Darija Vračević, kao i influenserke Milica Denić i Jovana Kvržić družini „Pocrvenala panda“ koja će od 10. marta biti u bioskopima širom zemlje.
 
„Pocrvenela panda“ je priča o odrastanju u režiji Domi Ši o mladoj kineskoj Kanađanki koja se pretvara u crvenu pandu kad god je previše uzbuđena ili pod stresom, predviđena je da bude od 10. marta u bioskopima širom Srbije.
 
Kako će ona sama uskoro saznati, ima još mnogo toga što „savršenu mala Mej-Mej“ mora da nauči,  njoj glas pozajmljuje Darija Vračević, poznata po predstavljanjuu Srbije na Dečijoj pesmi Evrovizije 2019. godine, kao i na učešću u takmičenju Pinkove zvezdice.






Jedne noći Mej prolazi kroz čudnu transformaciju, magično se budi pretvorena u džinovsku crvenu pandu. Dok je Mej šokirana svojim novim izgledom, njeni roditelji su očekivali da će se to dogoditi. Mej saznaje da njena porodica ima mističnu vezu sa crvenim pandama. To im je u porodici, a da bi kontrolisala transformaciju, mora da kontroliše svoje emocije. To ne bi trebalo da bude problem, zar ne?

Tijana Dapčević, kojoj su ova i prethodna godina ispunjene obavezama, pripremanju mjuzikla „Devojačko veče“, učešću na Beoviziji i mnogim drugim stvarima, uspela je da napravi prostora i za sinhronizaciju animacije „Pocrvenela panda“ jer ističe da su crtani filmovi veoma značajni za odrastanje:
 
„Apsolutno značajni i važni, isto kao što je odlazak u pozorište i te kako bitan u odrastanju jednog deteta (bar sam ja tako rasla, i to prenosim i na Vuka) jer se štošta toga nauči, sagleda, i ono što je najvažnije za dete, to je da mašta.  Kad smo bili mali imali smo Diznijevu Pepeljugu, Snežanu i sedam patuljaka, Mačke iz visokog društva, a sada su animirani filmovi napravljeni tako da uživaju i mlađa, a i starija publika i to je svojevrsno uživanje“.
 
O saradnji sa sinom Vukom na ovom projektu, Tijana kroz osmeh kaže da je protekla u najboljem redu i da je odgovornost prema poslu prenela na njega:
 
„Vuk je jedva dočekao da sinhronizuje neki film, jer je u nekoliko navrata bio sa mnom u studiju kad sam ja sinhronizovala, i to je za njega bio poseban doživljaj. Odlicno se snašao, bio je na visini zadatka i iz studija izašao presrećan i jedva čeka novu ulogu“.
 
Početak prikazivanja Piksarove i Diznijeve sinhronizovane animacije „Pocrvenela panda“  u bioskopima širom Srbije publika može očekivati od 10. marta 2022. godine.




Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>