Style

Ljubav

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica!

Nedeljni horoskop prvi deo za period 21. do 27. februar 2022! Ako ste Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav ili Devica, pogledate šta vas očekuje na polju posla, ljubavi, zdravlja. 

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica! Svet Plus
Evo šta vam predviđa Venera sa papilotnom za narednih sedam dana:


OVAN

Hrana

Primetićete ovih dana da više uživate u svakom zalogaju, da su ukusi I mirisi intenzivniji I bogatiji. Vaši apetiti su probuđeni, ali biste trebali da vodite računa da ne preterate. Vodite se onim – treba prekinuti onda kada je najslađe….

Ljubav

Ukoliko ste u paralelnom odnosu – ono što je tajno sada će jačati,produbljivati se, tonuće se u emocije ili u iluziju o njima. Ono što je javno – držaće se zajedno i dalje, ali kruto i pod moranje. Ako ste Ovan koji nema tajne brige za vratom, u odnosu sa partnerom će se ići na dve strane – ili u sve ozbiljnije i sadržajnije razgovore….ili u „dizanje bune protiv Dahija“.  Temelji svih odnosa su ušli u proces velikog čišćenja i sređivanja. Da li će temelj vaše priče izdržati ili „proklizati“ – to ćemo tek da vidimo. Slobodni Ovnovi  – trenutno vas vode strasti i želja za uzbuđenjima. Započeti odnosi biće interesantni i burni.

Posao

Merkur, planeta koja vlada informacijama, komunikacijom i saobraćajem svake vrste ali i misaonim procesom – u ovoj nedelji je u kvadratnom aspektu sa Uranom što može u poslovnoj sferi doneti mnogo uzbuđenja i preokreta. Dok je sa jedne strane ovo dobra pozicija za iznalaženje rešenja za stare i nove teme i dileme, za odlične ideje i kreativnost – sa druge – sigurno je da će vam zakomplikovati svakodnevicu na poslu. Bilo kroz teškoće u komunikaciji sa saradnicima, bilo kroz probleme sa tehnikom.

Zdravlje

Vodite računa o imunitetu kojeg možete oslabiti prevelikim energetskim trošenjem.

 

BIK

Hrana

Mesne prerađevine, naročito one sa jakim začinima izbegavajte, a svoju trpezu obogatite većom količinom svežeg povrća. Prijaće vam da napravite neke promene u ishrani – pa pokušajte, to može da bude samo dobro po vas.

Ljubav

Nesporazumi u komunikaciji, ali i vaša napetost (najpre zbog posla) mogu s vremena na vreme pokvariti ovu nedelju, čak i kod onih parova koji su najstabilniji. Ukoliko želite da izbegnete ovo – ne unosite nervozu zbog drugih stvari i ljudi u odnos sa voljenom osobom. Takođe – ne izvlačite stare teme po stoti put na dnevni red. Ni sada nećete uspeti da ih rešite, pa bolje ostavite za neko drugo vreme. Slobodni Bikovi – vaše polje prijatelja, izlazaka, društvenosti – aktivirano je sada na kvadrat. Iskoristite ovaj period da uživate – emotivnih i erotskih prilika će svakako biti  a na vama je da li ćete se „uključiti“ ili ne.

Posao

Komunikacija sa saradnicima, šefovima, kolegama – ići će iz krajnosti u krajnost ove sedmice. U jednom trenutku živost, inspirativnost, dobro raspoloženje – u drugom situacija na ivici rasprave. Informacije koje budu dolazile do vas će vas zbunjivati i iznenađivati. Mogući su problemi sa organizacijom posla, vašom fokusiranošću na obaveze, ali i sa papirološkim pitanjima i tehnikom. Izbegavajte brze i impulsivne odluke po pitanju posla – vodite se zdravim razumom, praktičnošću i racionalnošću.

Zdravlje

Stres I nervoza mogu biti okidači I za fizičku problematiku, najpre kroz pad imuniteta koji bi se odrazio na grlo I disajne puteve.

 

BLIZANCI

Hrana

Nedelja koja će doneti veliku varijabilnost po pitanju ishrane. Neki od vas će otići u jednu krajnost I lako se prepuštati zadovoljstvima slatkih I slanih zalogaja u većoj količini nego inače. Drugi će pak preskakati obroke jer su preokupirani obavezama…..

Ljubav

Energija Vodolije,kroz koju tanzitira vaš vladar Merkur izuzetno vam prija – čini vas aktivnim i u fizičkom i u mentalnom smislu, raspoloženim, sa više volje i elana. Sve ovo je dobro i za odnos sa voljenom osobom – za vašu komunikaciju i zajednička dešavanja. Doduše, vi ćete par puta tokom ove sedmice imati „kratak fitilj“ – ne mora da znači da će vam partner stati na žulj, moguće je da nervoza dođe i iz drugih izvora. Slobodni Blizanci – ovo je vreme kada lako ostvarujete komunikaciju, lako ulazite u  kontakte i dešavanja sa suprotnim polom. Ludo i brzo….ali pitanje je da li će išta od ovog biti trajno.

Posao

Bez obzira na to što će vam ova sedmica doneti dosta napetosti i stresa kroz poslovni segment – ona je ipak vrlo povoljna po vas. Prvo, velikim delom ćete završiti sve zaostale obaveze ili pitanja oko kojih ste se mučili. Drugo – pravi je trenutak da pokrećete dogovore ili realizaciju svojih ideja, planova. Treće – neke informacije ili ponude vas mogu iznenaditi u prvom trenutku, ali će se pokazati kao vrlo povoljne po vas. Ovo je dobar trenutak za sva ozbiljna pitanja, uložićete dosta truda u to ali će se isplatiti.

Zdravlje

Dosta stresa i nervoze – što se može odraziti na zdravstveni segment. Osetljivost disajnih puteva, alergije

 

RAK

Hrana

Kao I uvek kada započinjete sedmicu sa vladarom Mesecom u znaku Škorpije, a Suncem kao planetom koja predstavlja vašu ishranu u znaku Riba – morate da vodite računa čime se “trujete”. Izbegavajte kvarljive namirnice, hranu neproverenog kvaliteta (brzu hranu, konzerve) .

Ljubav

Otprilike – ista meta, isto rastojanje. U odnosima koji baš i nisu stabilni biće pokušaja komunikacije i rešavanja kojekakvih zajedničkih pitanja. Koliko će to biti uspešno – pa, vrlo polovično. Čak i ako razgovori krenu u konstruktivnom smeru, očas posla se mogu „saplesti“ i doći do tenzije. U onim vezama u kojima postoji stabilnost lakše će se funkcionisati ali teško je da je ovo period u kojem možete biti baš opušteni i mirni. Slobodni Rakovi – neko istinski želi da vas osvoji i pokušavaće da pronađe načine da vam se približi. Uzbudljivi kontakti vam idu i preko izlazaka, prijatelja i društvenih mreža.

Posao

Podrška od strane Sunca i Jupitera ide kroz polje koje se vezuje za planove, ideje, kreativnost, inostranstvo, državne i javne institucije. U ovim segmentima će se stvari brže i lakše pokretati i ići vam na ruku. Generalno gledano – ovaj period je komplikovan za vas jer se suočavate sa zahtevnim obavezama i ljudima koji vam crpe energiju. Neke informacije koje stignu do vas mogu vas zabrinuti ili na kratko iznervirati. Bolje se organizujte po pitanjima finansija – troškovi se u ovoj nedelji mogu pojačati.

Zdravlje

Talas hroničnih tegoba starijim Rakovima. Mlađima je osetljivo grlo, ali bi trebali da se provuku bez većih problema kroz ovu sedmicu.

 

LAV

Hrana

Teškoće sa varenjem mogu biti učestalije. Konzumirajte hranu koja ne opterećuje želudac a koja donosi dovoljno energije za svakodnevno funkcionisanje. Više svežih namirnica, ribe I tečnosti a manje mesnih I mlečnih proizvoda.

Ljubav

Ovaj period možemo nazvati danima provokacija. Ne mora da znači da će vas partner svesno provocirati (u nekim slučajevima biće i toga, naravno) ali njegove reči i postupci peckaće vas i neće vam odgovarati, prijati. To što je Sunce koje vlada vašim znakom ušlo u Ribe pokazuje da ćete biti skloni da se povučete u neki svoj svet. Da ćutite, maštate, sanjarite, da se sklanjate od onoga što vam ne prija i da možda u kreativnosti, umetnosti, duhovnosti – tražite mir. Doduše, neki će tražiti mir i u tajnim brčkanjima, ali to je već neka deseta priča. Slobodni Lavovi – iznenađenja. Slučajna interesantna poznanstva, kontakti preko društvenih mreža, prijatelja, posla. Obnavljanje prekinutih kontakata.

Posao

Šarenolik odnos sa saradnicima. U jednom trenutku potpuno razumevanje i dobra energija, u drugom – nervoza i praskanje. Mnogo toga će se potruditi da vam zakomplikuje svakodnevicu – od neugodnih i nerazumnih ljudi, do papiroloških pitanja, kašnjenja, informacija koje vas zbunjuju i nerviraju, pa sve do problema sa tehnikom. Svako to „iskakanje“ biće kratkotrajno i vi ćete umeti da se nosite sa tim. Period je odličan za ideje i kreativnost, za planove – naročito one koji se vezuju za finansije.

Zdravlje

Zdravstvena situacija izgleda komplikovanija nego što istinski jeste. Stres doprinosi da se osećate čudno, loše….

 

DEVICA

Hrana

Vodite računa o ishrani, a ipak imate problem – ili je to otežano varenje, ili se ne osećate energetski jako. U ovoj sedmici može biti situacija u kojima ćete se ozbiljno zapitati da li su potrebne zaista velike promene u načinu ishrane.

Ljubav

Mars i Venera su u vašem polju ljubavi, uživanja i zabave. Sunce i Jupiter u partnerskom sektoru. U najboljoj varijanti – period je odličan da se povezujete sa voljenom osobom i uživate u dešavanjima sa njom. U onoj drugoj – što vi više pokušavate da isterate ono što želite, što više „gurate“ ka svojim ciljevima u vašem partnerstvu – druga strana se više zatvara ili više stavlja svoje interese i prioritete na prvo mesto. Ne ponašajte se grčevito, hajd malo pustite neka sve ide svojim tokom. Slobodne Device – nikakvih prepreka nemate da se povezujete, uživate, zabavite se, zaljubljujete. Pa, izvolite.

Posao

Oni preko puta vas neće vas razumeti. Možda neće želeti, a možda će im vaša energija i nastup smetati. I to je ok, ne moramo mi sa svakim da se kopčamo u trenutku. Zato nemojte da se nervirate zbog ovoga. Ne treba vam još opterećenost ovim pitanjima obzirom da će vam radna svakodnevica postati kao uzburkana košnica. Stvari će se menjati u deliću sekunde, a vi ćete morati da ih ispratite. Obaveza će biti više nego inače – čak i one najsitnije mogu vam oduzeti dosta vremena zbog kojekakvih prepreka.

Zdravlje

Sem problema sa varenjem, može vas uhvatiti I prehlada ili virusna infekcija.
 

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba!

Viber

Autor: O.J
Izvor: venerasapapilotnom


>