Zadruga

Parovi

Filip Car zapenio od besa! Dalila ga jedva zaustavila! (VIDEO)

Filip Car zapenio od besa jer smatra da ga Dalila provocira! Ona ga jedva zaustavila jer je u jednom trenutku krenuo ka sobi da skine sve svoje slike sa njenog kreveta i došlo je do nove drame.

Filip Car zapenio od besa! Dalila ga jedva zaustavila! (VIDEO) Screenshoot/Youtube
Danas sam napravio hranu i zvao te na normalan razgovor. Vidi ovako, budiš toliki bes u meni, nešto što niko nije. Evo, poslušaću te, reci sve što mi trebaš reći. Ti mene provociraš, ti si takva osoba. Ja ću da ti napravim, ne da ne pomisliš na mene, nego da me zamrziš. Tebe je neko drugi j*bao dok sam te ja tešio po ekonomskom. Veruj mi, meni nećeš... To ćeš Husi, Hasi i Dejanu. Meni nećeš. U nekim stvarima si bolja od nekih, u nekim 100 puta gora. Neki me ne bi ostavljali da idem sam po ekonomskom. Sad ćeš da videš, nećeš moju sliku da imaš iznad kreveta - rekao je Filip Car.

Ja ću da skinem normalno - rekla je Dalila.

Imaš minut. K*rvetino, ti si mi razvalila mozak. Mrš tamo, smeće. Od ovoga momenta, nemaš kontakt sa mnom. Ja najgori, loptica, od ovog monstruma sam napravio dobrica, a od razvratnice žrtvu. A ja loptica. Napravio sam ti lepo večeru, zvao na razgovor, a ti... Videćeš, neću - dodao je Filip Car.


Šta, sklonićeš medvede i slike? Ja sam ti prekjuče objasnila neke stvari. Napolju se sve vidi i ko je u pravu i ko nije. Nemam živce da se pravdam za stvari koje si ti stvorio u glavi - odbrusila je Dalila.
 
  

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com


>