Region

Svet

Silvija Đogani nikada nije upoznala sestru Lunu Đogani!

Ćerka densera Đoleta Đoganija i Slađe Delibašić, Silvija Đogani nikada nije upoznala svoju sestru Lunu Đogani! Silvija je otvoreno rekla i da ju je očeva porodica zapostavila nakon razvoda njenih roditelja, ali da se još uvek povremeno viđaju.

Silvija Đogani nikada nije upoznala sestru Lunu Đogani! Screenshoot/Instagram
Odnosi u porodici Đogani oduvek su veoma intrigantni, a o tome je sad pričala Silvija Đogani, ćerka densera Đoleta Đoganija i Slađe Delibašić. Ona je priznala da svoju sestru od strica, Lunu Đogani, pobednicu rijalitija "Zadruga 2" - nikada nije upoznala.

Ona kaže da joj je žao što se ne poznaju, ali i da joj se Lunina mlađa sestra Nina nedavno javila kako bi se videle i ostvarile kontakt.


Silvija je otvoreno rekla i da ju je očeva porodica zapostavila nakon razvoda njenih roditelja, ali da se još uvek povremeno viđaju.

- Ne, nažalost Luna i ja se ne poznajemo. Možda smo se nekada srele negde kao mlađe, ali se ja toga ne sećam. Ko god da me pita za nju, kažem da mi jesmo sestre, ali nemamo taj odnos jer se nikada nismo upoznale, a kamoli družile. Čula sam se skoro sa Ninom na Instagramu, rekla mi da bi volela da se vidimo, da smo sestre, da treba da se družimo. Naravno da sam za to, volela bih i ja to, ali jednostavno do sada nam se putevi nisu ukrstili. Gagija na primer obožavam i redovno ga viđam - kazala je Silvija.- Mene i sestru Marinelu porodica jeste zapostavila posle razvoda Slađe i Đoleta. Malo su se udaljili. Zbog toga su danas i takvi ti odnosi da se na primer Luna i ja ne poznajemo međusobno. Moj tata ogranizuje ta neka porodična druženja jednom ili dva puta godišnje i tada vidim stričeve i tetke, ako se ne vidimo još nekad u međuvremenu. Kada nemaš taj neki osećaj od starta, onda nemaš potrebu kroz godine da postaješ sa nekim blizak - zaključila je za "Kurir".


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/kurir

Povezane vesti:


>