Style

Ljubav

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica!

Nedeljni horoskop prvi deo za period 14. do 20. februar 2022! Ako ste Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav ili Devica, pogledate šta vas očekuje na polju posla, ljubavi, zdravlja. 

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica! Svet PlusEvo šta vam predviđa Venera sa papilotnom za narednih sedam dana:

OVAN

Hrana

Energiju ćete tokom ove nedelje najviše crpeti iz svežeg voća i povrća i gledajte da salate, šejkovi, ceđeni sokovi postanu deo vaše svakodnevice. Svu brzu hranu i grickalice trebalo bi izbaciti, a od slatkiša, ako baš ne možete da izdržite – uzmite crnu čokoladu.

Ljubav

Neke teške teme između partnera i vas će otići sa dnevnog reda ili će pak biti rešene. No, čeka vas još bitnih pitanja – onih koja se vezuju za porodicu, stabilnost, emocije, prošlost. Pojedini odnosi grade temelje za budućnost u ovom periodu. Drugi – pokušavaju da reše situacije u kojima su – neki parovi na lakši, neki na teži način. Vi lično imate veliku odgovornost u ovom procesu jer ste trenutno jači i sposobniji da „vodite“. Slobodni Ovnovi – uticaj na suprotni pol je naglašen – privlačite harizmom, energijom, duhom i snagom. Teško je da će oni sa kojima ste u kontaktu moći da budu ravnodušni.

Posao

Kao što po pitanju emocija trenutno radite za svoju budućnost, isti model ponašanja je prisutan i u poslovnom segmentu. Mora se priznati da ipak u posao više ulažete sebe – koliko god situacije oko vas bile zahtevne – lakše vam je da ispoljite svoju borbenu prirodu. A i rezultati će ovde brže dolaziti nego po pitanju emocija. Iako će vam privatni segment odvlačiti pažnju, pogotovo u prvom delu nedelje – uspevate da se bolje organizujete po pitanju obaveza i da lakše sarađujete sa kolegama.

Zdravlje

Mogući su problemi sa želucem i stomakom. Stariji – hronične tegobe.

 

BIK

Hrana

Nešto više računa biste trebali da povedete o kvalitetu i ispravnosti namirnica koje koristite. Takođe – moraćete da se borite sa povremenim impulsivnim napadima gladi koji će posebno biti izraženi u prvoj polovini nedelje.

Ljubav

Zajednički put Venere i Marsa kroz znak Jarca povezuje partnera i vas ka istom cilju. Ukoliko ste kao par stabilni – „sarađivaćete“ u korist odnosa – definišući, rešavajući, praveći planove za budućnost, pomažući i podržavajući jedno drugo. Oni parovi kod kojih je ta stabilnost upitna mogu imati više problema i nesuglasica u ovom periodu, pogotovo oni koji žive zajedno ili su u braku. Kod nekih – čak može doći do prekida ili će se napraviti koraci ka odvajanju. Slobodni Bikovi – pojavljivaće se osobe, stare i nove – koje će vam „uključivati“ sve dugmiće, koje će vas buditi i donositi vam uzbudljiva dešavanja.

Posao

Merkur ponovo ulazi u vaše polje karijere, ubrzavajući situacije na poslu, donoseći više dešavanja, nervoze – ali i rešavanje situacija koje su pokrenute u prethodnih mesec ili mesec i po dana. Vaša vladarka u znaku Jarca daće vam dovoljno racionalnosti i praktičnosti da možete da prepoznate koje ponude i poslovi, dogovori jesu za vas, a koje treba odbaciti. Sunce od kraja nedelje aktivira vaše polje šansi i podrške, ostvarenja – pa su moguće promene na bolje. Finansije – troškovi oko ukućana.

Zdravlje

Alergije, respiratorne infekcije. Takođe – hormoni, žlezde, hronična tematika.

 

BLIZANCI

Hrana

Ulazak Merkura koji vlada vašim znakom u Vodoliju predstavlja vraćanje vašoj energiji, živahnijoj I aktivnijoj. Vreme je da izađete iz „zimske ishrane“ i da se prebacite na laganije varijante, sa što više zeleniša i povrća.

Ljubav

Ovu nedelju ćete doživeti kao neku formu „buđenja“. Protekli period je bio pun pritisaka, stagnacije i težine po mnogim pitanjima i sve se to odražavalo i na partnerske odnose. Naredni period možda neće odmah doneti rešavanje svega što vas muči, ali ćete svakako vi biti u boljem raspoloženju. Vi ste ona pokretačka sila u vašem partnerstvu a sada ćete imati više energije i za sebe i za inicijativu prema partneru. Slede vam nešto bolji i opušteniji dani. Slobodni Blizanci – pokrenućete se, postati komunikativniji, više voljni za izlaske, druženje, uživanje, aktivnosti sa suprotnim polom.

Posao

Sada ponovo možete pokrenuti ideje ili projekte, dogovore – koji su iz nekog razloga stagnirali. Bavljenje papirološkim pitanjima, pregovori – počeće lakše da se odvijaju. Vi lično ćete postati komunikativniji, uspešniji, skoncentrisaniji, organizovaniji. Ok, možda će ta „organizovanost“ drugima izgledati pomalo haotično – ali vi ćete se snalaziti kao riba u vodi. Vreme je da se bacite i na planove koje ste ostavili „za neka bolja vremena“ ali i trenutak kada biste trebali da aktivirate ideje koje imate.

Zdravlje

Osetljivost disajnih puteva.

 
RAK

Hrana

Ova nedelja, naročito u prvom delu  vam donosi problem sa varenjem. Na sve morate obratiti pažnju – i na ispravnost i kvalitet namirnica, ali i na količinu hrane i redovnost, broj obroka. Želudac vam je osetljiv i nemojte mu otežavati.

Ljubav

Pun Mesec (vladar vašeg znaka) u Lavu i polju koje predstavlja ono što vrednujete i što vam je važno, kao i prisustvo Marsa i Venere u partnerskom polju, nasuprot vama – i dalje kod zauzetih Rakova potenciraju na situacijama koje ili grade ili razgrađuju odnos sa voljenom osobom. E sad, u kojoj ste vi grupi – to već zavisi od mnogo faktora, a najpre od suštinske stabilnosti vaše priče. Dakle, kod nekih – strast i konstruktivni dogovori koji donose promene, kod drugih – tenzije, preispitivanja nervoza. Slobodni Rakovi – kod nekih prošlosti koje ne odustaju od vas, kod drugih – nove priče obojene strastima.

Posao

Nervirate se oko novca – bilo da su u pitanju prilivi ili troškovi koji kao da su pomahnitali i samo vam dolaze nove i nove stavke koje treba regulisati. No, sve ovo će vas podsticati da tražite rešenja, da otvarate nove mogućnosti za sebe. Drugi deo nedelje je prilično dobar za početke dogovora, pregovora – bilo da su u pitanju novi poslovi i saradnici ili pokušaj da poboljšate uslove sa „starima“. Vaš trud će dati rezultate, ovo jeste naporan period za vas ali ne odustajte – šanse će se otvoriti, možda već sada.

Zdravlje

Sa raspoloženjima ćete oscilirati, ali i po pitanju toga kako se zdravstveno osećate. Stomak, hronične tegobe.

 

LAV

Hrana

Preporuka da nešto ozbiljno promenite u svom načinu ishrane svakako stoji. Šta više, neke od vas na to mogu naterati i problemi sa varenjem koji mogu biti vrlo aktuelni tokom ovog perioda. Koristite što više čajeva i neka ishrana ipak bude laganija.

Ljubav

Mesec je pun kod vas – talasa emocije, izbacuje ono skriveno na površinu, donosi vam situacije i osećanja sa kojima se teško borite – u nekom momentu preosetljivi, u drugom – spremni da zaričete kao pravi predstavnik svog znaka i da se borite za ono što želite. A preko puta u partnerskom polju Sunce i Saturn kao da su postavili nevidljive blokade – presiraju vas, ograničavaju i ne daju vam ono što vam je potrebno. Odnosi se dodatno zapliću i kao da ne postoji rešenje niti akcija koja može promeniti stvari u onom pravcu kojem težite. Postoji. Dugačak je put do toga, ali za njega imate snage. Slobodni Lavovi – prošlost koja opterećuje a budućnost tek u obrisima. I ti obrisi će postajati sve jasniiji, vremenom. A šta da vam radim kad vam je Saturn preko puta? Donosi sporo, ali doneće ono što vredi i što traje.

Posao

Ništa po pitanju posla nije lagano. Previše prezahtevnih obaveza, previše komplikovanih saradnika. Sigurno je da su dani ispunjeni napetošću, ubrzanim dešavanjima a verovatno ni odnos sa kolegama nije baš uvek najinspirativniji. Pošto ste vi po prirodi borac, nećete odustati i dići ruke od onoga što vam je važno – ovaj period jeste naporan, ali će on izneti velike pomake i napredak. Na ono na šta ne možete da utičete – prihvatite, a gde god postoji mogućnost da promenite svojim delovanjem – navalite.

Zdravlje

Zdravstvena situacija je polovična, i u fizičkom i u mentalnom smislu.

 

DEVICA

Hrana

Merkur se vraća u znak Vodolije I polje vaših navika I evo odličnog trenutka da te navike I menjate – pogotovo ako ste u prethodnom periodu zanemarili važnost redovne I adekvatne ishrane.

Ljubav

Resetovanje osećanja u emotivnim odnosima je prisutno. Da, obaveze, nemiri i zabrinutost mogu odnositi jedan deo vašeg mira i vremena – ali ostaće sasvim dovoljno prostora za uživanje sa osobom koju volite. Pronađite ono što vas oboje ispunjava – da li će to biti druženja, boravak u prirodi, bavljenje decom (ukoliko ih imate) ili razmišljanje i planiranje prinova ili pak nešto deseto – potpuno je nevažno, bitno je da svaki zajednički trenutak iskoristite do maksimuma. Slobodne Device – ne propuštajte ni jednu priliku za uživanje i opuštenciju, druženje. Ljubavnih prilika će svakako biti, kao i strasti.

Posao

Ulazak vašeg vladara Merkura ponovo u polje koje se vezuje za poslovnu svakodnevicu, odgovornost i obaveze – dodatno će vas aktivirati. Slažem se da i ovako imate posla preko glave a sada vam svakako slede i nova zaduženja. Moguće je da se i u vašem poslovnom sektoru dešava neki tip reorganizacije i da će se očekivati da u tome aktivno učestvujete. Ono što je bitno jeste da sada završavate poslove, projekte i papirologiju koja je iz nekog razloga bila na čekanju. Novac – stabilni ste.

Zdravlje

Potreba da se odgovorno odnosite i prema zdravlju, ne samo prema obavezama.

 

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba!


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: venerasapapilotnom

Povezane vesti:


>