Zadruga

Parovi

Dejan prvi put video vrelu akciju Dalile i Filipa Cara! (VIDEO)

Dejan Dragojević prvi put video vrelu akciju Dalile i Filipa Cara! Evo kako je reagovao na video snimak koji im je pušten...

Dejan prvi put video vrelu akciju Dalile i Filipa Cara! (VIDEO) Screenshoot/video
U emisiji "Gledanje snimaka" ovog popodneva pušten je ljubavni klip Dalile Dragojević i Filipa Cara. U prilogu se mogla videti i njihova vrela akcija iz hotela, a Dejan Dragojević je dobio priliku da ovo vidi prvi put.


Video pogledajte OVDE.


- Treba nekad nešto i pohvaliti! Ja sam verovao da se vole, ali na bolestan način. Treba da se pusti ovaj klip da se vidi da se i vole. Ovako treba da izgleda njihova ljubav, kao na klipu. Kažu u besu neku stva, pa se onda kaju i tako u krug. Desilo se na mestu koje je vrlo osetljivo, svaki dans se viđate... Morate malo da se kontrolišete, da progutate neke stvari. Napolju bi bilo puno bolje a ovde je Dlila ostavila muža, pa ne može biti tako lako. Car je trebao da bude inteligentniji, da je pusti malo da se iskulia. Rijaliti ide niz brdo već par meseci, biće tu svega! biće ovde još nekih scena. Razvod braka je posta sve češći i normalna. Mi smo skapiramo sve pre njih - rekao je Mića.


 Vi kad ste u svađi, pričate to svakom. Onda dajete za pravo da vas drugi osude za vašu ljubav. Njima ne može niko ništa - rekao je Miki.

- Nisi mogao da odgledaš neke stvari? - upital je Ivana.

- Nisam mogao, nisam ni želeo, nema potrebe! Ne želim da komentarišem! - odgovorio je Dejan Dragojević.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>