Zadruga

Parovi

Jelena Pešić i Mladen Vuletić čekaju bebu! Komentari je nisu poljuljali!

Jelena Pešić i Mladen Vuletić čekaju bebu! Komentari je nisu poljuljali! Kako kaže, sigurna je u svoj izbor i to da je on čovek njenog života.

Jelena Pešić i Mladen Vuletić čekaju bebu! Komentari je nisu poljuljali! Screenshoot/Instagram
Kao bomba danas je odjeknula vest da je bivša učesnica "Zadruge", sada voditeljka, Jelena Pešić u blagoslovenom stanju.Nakon što se saznalo da će ona i njen izabranik Mladen Vuletić postati roditelji, oglasila se i potvrdila prelepe vesti.

- Da, istina je, trudna sam! Skoro tri meseca sam trudna, za nedelju dana će biti tačno tri meseca. Saznala sam za Novu godinu, tačno 31. decembra - tog dana je Mladenu bio rođendan, tako sam mu i čestitala. Kad sam mu dala čestitku da iščita, napisala sam mu da bi sledeći rođenan trebalo da mu bude još srećniji, jer će biti tata. Izgubio se skroz, preznojio, ma, presrećan je - uzbuđeno priča Jelena za "Pink".

- Ne biste verovali koliko mi je posvećen, non-stop čita oko bebe - u kojoj sam nedelji, šta to znači, šta se tada dešava, šta treba da jedem i pijem... Ma, stvarno je divan po svakom pitanju! - dodala je.

Na pitanje priželjkuje li dečaka ili devojčicu, pošto će prvi put postati majka, Jelena kaže "da joj je bitno da je živo i zdravo".

- Ko god me vidi, priča sa mnom, svi pričaju da nosim dečaka, svi imaju takav osećaj. S druge strane, ja nemam osećaj šta je, šta god da je - samo da je živo i zdravo. Možda bih i ja volela da je prvo dete dečak, da bude stariji brat, a posle devojčica, mlađa sestra - kaže Jelena Pešić.


Nisu je poljuljali komentari da je požurila i prerano se odlučila za majčinstvo, budući da je sa Mladenom svega nekoliko meseci u vezi. Kako kaže, sigurna je u svoj izbor i to da je on čovek njenog života.

- Iskreno, mislim da ni duge ni kratke veze nisu garancija ni za šta. Mladen mi se desio, od prvog dana sam srećna s njim. 24 sata provodi vreme sa mnom, non stop smo zajedno. Brzo smo se zavoleli, ne znam kako da to dočaram ljudima. Najbitnije je da li sam ja srećna, a zaista jesam - najsrećnija na svetu! - poručuje Jelena.

Jelena i Mladen će uskoro stati na "ludi kamen".

- Udajem se u aprilu, pravimo svadbu! Udajem se za čoveka kog volim i koji me voli, nosim njegovo dete! Crkveno venčanje ćemo obaviti u maju, posle posta. Planirali smo da se uzmemo ovog proleća i pre nego što sam saznala da sam trudna. Nije me verio, ali smo pričali o zajedničkom životu, o svadbi... Bio je kod mojih kući, mojima je sapštio da sam trudna na dan Božića. Tata je zaplakao, mama isto... Svi su presrećni, svi mi titraju, brane mi da pušim - zaključila je za pomenut medij.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/blic.rs/pink

Povezane vesti:


>