Lepota

Ljubav

Trendovi se menjaju! Najgore frizure za žene!

Najgore frizure za žene! Trendovi se menjaju, ali duga i negovana kosa je klasik kojem teži veliki broj žena. Ipak, postoje određena pravila i kada je oblikovanje duge kose u pitanju.

Trendovi se menjaju! Najgore frizure za žene! Screenshoot/Instagram
Trendovi se menjaju, ali duga i negovana kosa je klasik kojem teži veliki broj žena. Ipak, postoje određena pravila i kada je oblikovanje duge kose u pitanju.

Postoje frizure s kojima ona može izgledati bolje i lošije, a koje vam možda nikada ne bi pale na pamet.


Ako imate lepu, dugu i bujnu kosom, čestitamo! Naime, duga kosa je mnogim ženama nedosanjani san. Ipak, kosu nije dovoljno samo pustiti da raste. Postoje različite frizure s kojima dug kosa može izgledati bolje – ali i lošije…evo na što trebaš obratiti pažnju.


Preduga kosa

Kosa koja seže gotovo do pupka može brzo izgledati neuredno i suvo. Osim toga, kosa je tada obično iste dužine, a frizura nema lepu strukturu, zbog čega izgleda ravno i slabo. Za više punoće i volumena, duga kosa ipak ne bi trebala biti previše duga. Lepa dužina je, na primer, do prsa. Na taj se način kosa može brže i bolje oblikovati, a takođe i izgleda zdravije.

Kosa ošišana na jednu dužinu

Kosa treba strukturu i stoga bi bilo idealno šišati je u slojevima. Međutim, to ne znači da treba napraviti velike stepene à la devedesete. Male promene obično čine čuda. Kosa odmah izgleda živahnije i izgleda bolje i kad je uvijena. Tada prirodno pada lepše i ne mora biti raskošno stilizovana.


Razdeljak po sredini

Frizura za dugačku kosu s razdjeljkom po sredini takođe može izgledati sjajno, ali kada frizuri treba više živahnosti, preporučuje se dodavanje šiški. Čak i za žene s dugim čelom, šiške su pravi izbor. Uokviruju lice i time stavljaju fokus na njega. Takođe čine da kosa izgleda uzbudljivije.


Viber

Autor: O.J
Izvor: Stil/Wanted.rs

Povezane vesti:


>