Zadruga

Parovi

Sandra Rešić: Dejan će biti sa mnom kad izađemo! (VIDEO)

Isplivao je snimak na kome Sandra Rešić kaže da nije odustala od Dejana... Dejan će biti sa mnom kad izađemo! Da li se ona šalila ili ne, ostaje nam da vidimo.

Sandra Rešić: Dejan će biti sa mnom kad izađemo! (VIDEO) Screenshoot/Instagram




Dejan Dragojević uživa u emotivnoj vezi sa Aleksandrom Nikolić, a mnogi su očekivali da će ga osvojiti pevačica Sandra Rešić jer su prethodnih meseci bili stalno zajedno. Ona mu je pružala utehu kada ga je supruga Dalila Dragojević prevarila u rijalitiju, te su se tada zbližili, a mnogi su komentarisali da među njima postoji nešto više od prijateljstva.



Sada je isplivao snimak na kome Sandra Rešić kaže da nije odustala od Dejana.

Naime, na snimku se vidi svađa Irme Sejranić i Saleta Glumca, a u samom ćošku možemo videti razgovor između Dejana, Sandre i Mensura Ajdarpašića, ne sluteći da u tom momentu kamera njih snima.

- Svakako će Dejan biti sa mnom kada izađe odavde. Šta tebi ovde nije jasno? Misliš da se ja sekiram? Ma ne - poručila je Sandra Mensuru, a Dejan se prvo nasmejao pa je odmah potražio očima Aleksandru, a Sandra Rešić je dodala:


- Zamisli ja uđem u vezu sa njim i sve upropastim. Bože svašta - rekla je Rešićeva.

Nakon toga Dejan je ustao jer mu je verovatno bilo neprijatno, a Sandra i Mensur su nastavili da pričaju o dvoličnom i lažnom ponašanju.

VIDEO pogledajte OVDE.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>