Region

Svet

Ceca Ražnatović i Bogdan: Jedna večera promenila je sve!

Jedna večera promenila je sve! Svetlana Ceca Ražnatović i Bogdan Srejović prvi put su viđeni zajedno u javnosti početkom 2021. godine u jednom prestoničkom restoranu. 

Ceca Ražnatović i Bogdan: Jedna večera promenila je sve! Screenshoot/Instagram

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović i Bogdan Srejović raskinuli su posle godinu dana veze.

Nažalost, par nije mogao da premoste razlike, a Ceca i Bogdan nisu savladali sve izazove koji su bili ispred njih, tako da je ova ljubavna priča postala samo uspomena.


Naime, njih dvoje prvi put su viđeni zajedno u javnosti početkom 2021. u jednom prestoničkom restoranu, i od tada se gotovo ne razdvajaju. Kao bomba tada je odjeknula vest da je Ceca ponovo zaljubljena u ljubavi i da je sreću pronašla kraj devet godina mlađeg biznismena.

Kako se navodi, Ceca i Bogdan upoznali su se na rođendanu pevačicine prijateljice, a posle nekoliko nedelja druženja, započeli su romantičnu ljubavnu vezu.- Na rođendanskoj večeri u jednom prestoničkom restoranu se desio prvi susret Cece i Bogdana. Potom su se preko zajedničkog prijatelja videli na nekoliko druženja, gde su se rodile obostrane simpatije. U samom početku su se krili daleko od očiju javnosti i kretali samo u najužem krugu prijatelja - rekao je tada izvor za medije.

Međutim, od Nove godine su počeli i zajedno da se pojavljuju, čemu svedoče i ove paparaco fotografije nastale u jednom beogradskom restoranu, a pre toga par je viđen na Jahorini, gde su sa društvom uživali u zimskim čarolijama. Naravno, Cecino prisustvo na Jahorini nije prošlo nezapaženo, a samim tim ni misteriozni muškarac od kojeg se nije odvajala.


Koliko je ova veza od samog početka bila ozbiljna, potvrdio je i Ražnatovićkin odlazak 19. januara ove godine u Kragujevac, na krsnu slavu porodice Srejović.

Podsetimo, Ceca i Bogdan nisu želeli da kometarišu previše raskid koji se desio, ali jedino što su želeli, jeste da potvrde ove navode:

- Više nismo u vezi, ali bićemo prijatelji do kraja života.

Raskid nije bio buran, niti je po sredi treća osoba, već su obe strane shvatile da su emocije izbledele.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/telegraf.rs

Povezane vesti:


>