Region

Svet

Miljana Kulić proganja Gocu Tržan?!

Miljana Kulić proganja Gocu Tržan?! Moli da im se deca upoznaju, a izvor navodi da pevačica neće ni da čuje za tako nešto!

Miljana Kulić proganja Gocu Tržan?! Screenshoot/Instagram
Miljana Kulić, nakon što je sahranila živog Zolu, rešila je navodno da kako zna i ume stupi u kontakt sa Gocom Tržan jer smatra da je krajnje vreme da se Ivanova ćerka Lena koju ima s Tržankom upozna sa malim Željkom koji joj je brat po ocu!

Kako navodi Svet, Miljana danima pokušava da dobije Gocu kako bi je ubedila da što pre ugovore viđanje sa decom.

- Miljana je obećala da će se potruditi da konačno upozna brata i sestru. Mislila je na Gocinu ćerku Lenu i svog sina Željka. Ona danima pokušava da dobije Gocu na telefon, čak joj je pisala i na Instagram ne bi li je nagovorila da se sastanu i upoznaju decu. Goca za to naravno neće ni da čuje, ali je Miljana uporna. Ona sa Ivanom nema nikakav kontakt, a i zna da on sa ćerkom ne komunicira već duže vreme, pa zato želi preko Goce da upozna Željka sa sestrom po ocu. Ne znam što je navalila, ali baš se nameračila - priča izvor blizak Miljani.

- Ona je pokušala kada je izašla iz rijalitija da sredi odnos i sa Ivanom, pa je on došao u Niš da vidi sina, ali su se posvađali posle pola sata. Još tada je imala ideju da njega ubedi da se on potrudi da obnovi kontakt s Lenom, pa onda da upozna i Željka sa njom. Mislim, realno, bilo bi lepo da se deca znaju, nisu oni ništa krivi, ali… - završava izvor.


Podsetimo, Miljana je prošle nedelje šokirala javnost kad je objavila video na svom Jutjub kanalu koji je snimila na groblju u Doboju! Tom prilikom, simbolično je sahranila Zolu, koji je živ i zdrav u rijalitiju! Čak je išla toliko daleko, pa je i njegovoj majci izjavila saučešće, o čemu možete čitati OVDE.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Svet/Telegraf

Povezane vesti:


>