Zadruga

Parovi

Anđelo i Marijana ipak prisni! Prepiske o kojima se priča!

Anđelo Ranković i Marijana Zonjić ipak prisni! Prepiske o kojima se priča! Muvao je Zonjićevu dok je bio sa Teodorom Džehverović.

Anđelo i Marijana ipak prisni! Prepiske o kojima se priča! Screenshoot/Instagram

Maneken Anđelo Ranković se u subotu uselio na velelepno imanje u Šimanovcima i postao regularni takmičar najgledanijeg rijaliti šou programa u regionu "Zadruga 5". Svojim pojavljivanjem na vratima Bele kuće, maneken je izazvao opštu pometnju među zadrugarkama.

Tim povodom, u javnosti je kao bomba odjeknula vest da je Anđelo bio u šemi sa pevačicom, a sada aktuelnom zadrugarkom Marijanom Zonjić, za vreme svoje ljubavne romanse sa pevačicom Teodorom Džehverović.

Podsetimo, on je ljubavnu vezu sa Džehverovićevom započeo pred kamerama u prvoj sezoni "Zadruge", koju su uspešno krili za dve godine nakon završetka rijaliti formata. On je svojim učešćem u četvrtoj sezoni ovog formata obelodanio apsolutno sve detalje njihove tajne ljubavi koja je bila jako burna.

Pink.rs je došao u posed njegovih prepiski sa Marijanom Zonjić u kojima se jasno vidi njihov prisan odnos kao i manekenove namere sa pevačicom. U jednoj od poruka, Ranković je napisao pevačici "Evo sad ću u krevet. Da si tu..." - napisao je maneken sa emotikonom koji se plazi i stidljivim emotikonom. Da li je Anđelo ovom prilikom želeo da poruči Zonjićevoj da je poželjna u njegovoj vrelom postelji ili nešto drugo, ostaje nam da vidimo i pratimo najgledaniji rijaliti šou program "Zadruga 5".

Da li je Anđelo ovom prilikom želeo da poruči Zonjićevoj da je poželjna u njegovoj vrelom postelji ili nešto drugo, ostaje nam da vidimo i pratimo najgledaniji rijaliti šou program "Zadruga 5".

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Pink


>