Region

Svet

Region

Serija Blok 27 od 11. februara na kanalu Superstar! (VIDEO)

Ova serija nam donosi o priči o napetoj tinejdžerskoj istrazi misterije novobeogradskih blokova koja seže decenijama unazad. Serija "Blok 27" od 11. februara na kanalu Superstar!

Serija Blok 27 od 11. februara na kanalu Superstar! (VIDEO) Screenshoot/Instagram/Tvinemania




Da li znate gde se nalazi blok 27? Na male ekrane nam stiže misterija kreatora i scenariste Ivana Kneževića, reditelja Milice Tomović i Momira Miloševića i scenarista Borisa Grgurovića, Ljubice Luković i Bobana Jevtića, a vi se spremite za novu domaću seriju BLOK 27 koju pratimo od 11. februara na kanal Superstar petkom u 21:00.

U petak 11. februara na kanalu Superstar gledaćemo premijeru serije, prvu od šest epizoda koliko ima u prvoj sezoni. Ova horor natprirodna misterija ponudiće nam jedinstvenu priču koja će nas uvući u jedan novi, do sada neotkriveni svet.




 



Ova serija nam donosi o priči o napetoj tinejdžerskoj istrazi misterije novobeogradskih blokova koja seže decenijama unazad. Ovo je priča o modernim tinejdžerima Milici, Bogdanu, Darku i Rastku.


Ovo je priča o njihovoj borbi sa brojnim generacijama koje su imale tajne. Ovo je priča o preprekama i problemima koji nisu izazvani, već nasleđeni. Kada tinejdžer nestane u surovim blokovima Novog Beograda, njegova sestra bliznakinja koju ignorišu zbunjeni roditelji i neefikasna policija, otpočinje vlastitu istragu.


U glavnim ulogama: Milicu igra Emma Pendlebury, Bogdana – Veljko Ilinčić, Darka – Stefan Lazić, a Rastka – Andrej Jovović.

Pored njih u seriji Blok 27 će igrati i Ivana Mladenović (Sonja), Dušan Milošević (Milutin), Strahinja Kostić (Mali Rajko), Katarina Marković (Ljiljana), Milovan Filipović (Dragan), Tatjana Kecman (Radoslava), Goran Smakić (Svetozar), Bojana Zečević (Mirjana), Branko Djurić (Borislav), Aleksandar Gligorić (Antonijević).


Ostale teme vezane za filmove i serije možete pogledati OVDE 


Pratite nas na Twitteru

I na Facebook-u 




 

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Tvinemania

Povezane vesti:


>