Zadruga

Parovi

Anđelo i Stefan Mihić o dugu iz Dubaija! Tada je puklo prijateljstvo!

U emisiji "Pitanja gledalaca" između ostalog bilo je postavljeno i pitanje na temu novca, pa su Anđelo Ranković i Stefan Mihić progovorili o dugu iz Dubaija! Tada je puklo prijateljstvo!

Anđelo i Stefan Mihić o dugu iz Dubaija! Tada je puklo prijateljstvo! Screenshoot/Youtube





Koliko ti je kao dužan Anđelo?- glasilo je pitanje za Mihića.


Ja sam njemu bio dužan, sad ću da ispričam priču. Nije on meni dužan, to se odnosilo na rentiranje Meklarena. Zamolio me je da odnesem 1.050 evra, depozit. Došao sam par dana kasnije - rekao je Stefan Mihić.


Nisam ja njemu pozajmio pare. Ja sam tamo iznajmio Meklarena, platite to, ostavite depozit u slučaju da napravite nešto. To je bilo 1.050 evra, on je dolazio u Beograd, ja mu rekao da uzme, da ne bismo slali preko Western-a. 

On je došao u nedelju u Beograd, trebalo je da se vidimo odmah, onda je ponedeljak, utorak, sreda, bilo "Mobilni pretplatnik nije dostupan". Onda sam ja zvao, slao poruke, on se javio u četvrtak. On je moje pare iskoristio da prebaci negde. Nikakav problem ne bismo imali da mi je rekao da mu trebaju. Mi smo tad završili komunikaciju
- otkrio je Anđelo Ranković.

Ja sam nosio tada 40.000 evra iz Dubaija, deo je bio moj, 1.000 evra je bilo Anđelovo. Niko nikog nije zeznuo, ne postoje nerazjašnjeni računi - dodao je Mihić.





Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>