Zadruga

Parovi

David Dragojević komentariše Dalilu: Skroz bolesno!

David Dragojević komentariše bivšu snajku Dalilu i ono što sada radi u rijalitiju. Skroz bolesno! Na sreću, Deki se neće dati, progledao je, hvala Bogu!

David Dragojević komentariše Dalilu: Skroz bolesno! Screenshoot/Instagram
David Dragojević, je ponosan na Dejana jer je konačno stavio tačku na odnos sa Dalilom Dragojević.

Dejan je, podsetimo, rešio da okrene novi list u životu i više ne dozvoli da mu se, nakon što ga je ponovo povredila, bivša žena Dalila približi.

- Deki je sada odličan. Verujem da će biti istrajan i da se neće pokolebati, jer je postao svestan šta mu je ta žena uradila. Shvatio je da je najbolje po njega da prekine svaki odnos sa Dalilom. Ima još dosta do kraja, ali svakako mislim da se neće pomiriti i da je rešen u tome - kaže za Pink.rs David, kojem se dopada stanje u kojem ovih dana gleda brata putem malih ekrana.

- Uvek sam ponosan na njega. Pravio je greške što se mirio i ponižavao, ali ko ih ne pravi?! Bitno je da sada polako shvata šta je sebi dozvolio, a nije trebalo. Žao mi je što nije u potpunosti svestan sebe i svojih kvaliteta. Sa nekim ženama ne može se drugačije, moraš da budeš grublji, iako nam nije to u prirodi.

S druge strane, Dalila tvrdi da Dejanu ovaj put ništa nije uradila, te da je sve što se dešava ovih dana njegova osveta, za šta David kaže da je budalaština.


- Deki se ne sveti nikom. Deki je samo postao svestan nekih stvari. Sagledao je realno situaciju. Ona ne zna šta više da kaže, pa okreće na njega. Pokušava da manipuliše, ali ispada smešna. Šta ona priča i kako se ponaša, da čovek ne poveruje svojim očima i ušima! Neverovatno! Kao da je Dejan nju prevario i uradio ono što je ona njemu. To što ona priča je čista glupost, nemoć, prebacivanje krivice, šta već... Juri za njim jer ne može da podnese da on krene na bolje. 


Nju boli kada je on raspoložen, kada se druži, kada ga neko pohvali, kada je srećan. Želi da ga vrati na staro da on trči za njom, da prašta neoprostivo, da pravi scene, a ona da radi šta hoće i na taj način hrani svoju sujetu i ego! Skroz bolesno! Jednostavno ne želi da ga vidi srećnog! Smeta joj sve što bi Dejana pokrenulo na bolje, i onda ovakvim ponašanjem pokušava da ga poremeti i baci pod noge! Na sreću, Deki se nece dati, progledao je, hvala Bogu - poručuje David za Pink.rs

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/pink.rs


>