Region

Svet

Severina se nakon razvoda vratila bliskim ljudima!

Severina se nakon razvoda vratila bliskim ljudima sa kojima je navodno kontakt prekinula zbog Igora Kojića. Softić joj je oprostio "crnu sveću"...

Severina se nakon razvoda vratila bliskim ljudima! Screenshoot/Instagram




Severinin menadžer Tomica Petrović, kako pišu hrvatski mediji, tokom vikenda nazvao je Edvina Softića, menadžera jednog zagrebačkog kluba, i rekao da bi on i Seve došli da pogledaju kabare program po kojemu je klub poznat. Ubrzo je Softića nazvala i sama pevačica.


Trojac se družio kao nekad u separeu kluba. Severina (49) i Softić, koji joj je bio najbliži saradnik i jedan od najboljih prijatelja, izgleda su rešili nesporazume koji su nastali dok je bila u braku s Igorom Kojićem (34).


Podsetimo se, pre tri godine Kojić je navodno i Edvinu Softiću postavio crnu sveću ispred vrata, kao i prethodno njenom bivšem partneru Milanu Popoviću. Crna sveća se navodno koristi za skidanje uroka jer štiti i daje moć, a u crnoj magiji pak koristi se ako se nekome želi uništiti veza. 

Softić je navodno prvo Kojiću zalupio vrata kad mu je ovaj pokucao, a onda je u liftu zgrade u kojoj živi u Zagrebu i on pronašao crnu sveću. Softić je tad rekao da je siguran kako Severina nema veze s crnom svećom u njegovu liftu.


- S obzirom na to da se vodi istraga, o detaljima ne želim javno da govorim. Mogu samo reći da Severinu jako dobro poznajem i da sam siguran da u ovom slučaju ona nema nikakve veze sa samovoljom i postupcima njenog supruga - izjavio je tad Softić Večernjem listu.

Inače, upravo Softić je upoznao Severinu i Igora Kojića na proleće 2015. u beogradskoj Areni nakon njenog koncerta, kad su iskre između sad već bivših partnera planule na prvu, nakon čega su se i zavetovali na vječnu ljubav, ukupno tri puta.

- Igor je bio moj prijatelj, a sa Severinom sam odavno kao porodicu. Drago mi je da je njihova veza završila brakom - ispričao je kasnije Softić.

Inače, Softić i Petrović ostali su u jako dobrim odnosima i nakon što ih je Seve isključila iz svojih života, navodno zbog Kojića. Obojica su ostali džentlmeni i nikad nisu javno pričali o razlozima pucanja njihove dugogodišnje saradnje i prijateljstva. Međutim, činjenica je da pošto je Igor Kojić otišao iz Severininog života, pevačica je počela da se miri sa svojim najbližim ljudima. Prvo s Petrovićem, a sad i sa Softićem.







SEVERINA JE PETROVIĆA TUŽILA ZA 100.000 €

Severina Vučković je podnela tužbu pre tri godine protiv tadašnjeg menadžera Tomislava Tomice Petrovića, od kojeg traži da joj isplati odštetu u iznosu od 100.000 evra. Smatrajući da joj je naneo ogromnu štetu time što je nenajavljeno prekinuo poslovni odnos s njom, pevačica sada preko Županijskog suda u Zagrebu traži da joj doskora najbliži saradnik sve to do dinara nadoknadi. Posle razvoda od Kojića sredila je i to prijateljstvo.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/kurir

Povezane vesti:


>