Region

Svet

Tanja Savić i Draško Stanivuković: Odnosi sa porodicama nisu sjajni!

Pevačica Tanja Savić i gradonačelnik Banja Luke Draško Stanivuković ponovo su u žiži javnosti. Odnosi sa porodicama nisu sjajni! Za njegovu porodicu su priče o njihovoj vezi samo trač.

Tanja Savić i Draško Stanivuković: Odnosi sa porodicama nisu sjajni! Screenshoot/Instagram
Pevačica Tanja Savić i gradonačelnik Banja Luke Draško Stanivuković ponovo su u žiži javnosti nakon što su procurile fotografije sa večere na kojoj su njih dvoje sa prijateljima, vidno raspoloženi, a mnogi su ovo shvatili kao dokaz da su svoju ljubav obnovili.

- Veza im je na početku bila burna i sve vreme su se krili od javnosti. Ni jedno, ni drugo nisu želeli da daju izjave na temu njihove ljubavi. Međutim, kada su shvatili da pripadaju jedno drugome i da ništa ne može da ih slomi, Draško je odlučio da upozna pevačicu sa prijateljima. 

On ju je sačekao nakon nastupa u jednom lokalu gde su bili njegovi najbolji drugovi. Sa druge strane, nije upoznao Tanju sa porodicom i za njih su priče o njihovoj vezi samo trač. Nije siguran kako bi prihvatili vezu sa pevačicom koja ima decu
- priča izvor za “Blic“. 

- Tanja je na početku negodovala da idu korak dalje i da upoznaje njegove bliske prijatelje, kao i on njene sinove ali sada je već prošlo dovoljno vremena i više nema razloga za skrivanje. Draškovi drugovi su već čuli dosta toga o Tanji, a sada su je upoznali i dopala im se. Stanivuković više ne želi da se krije od javnosti kada je sa Tanjom. Svestan je da njihove zajedničke fotografije mogu svuda da isplivaju, jer odlazi na mesta gde su prisutni i drugi ljudi. Na početku njihovog odnosa morao je da zakupljuje prostor i krije se od javnosti, ali je sada opušten. Nije baš da se drže za ruke i šetaju ulicama, ali su dosta opušteniji pri pojavljivanju u restoranima i odlascima kod zajedničkih prijatelja.


Sa Tanjom je konstantno njena sestra Biljana, a koja je imala priliku da upozna novog zeta.- Biljana je na jednom od nastupa upoznala Draška, i jako joj se dopao. Ona je jedina od početka znala sve o vezi sestre i gradonačelnika. Njoj se dopada kako se on ponaša prema Tanji, naročito što je vaspitan momak i što ima ozbiljne namere sa njenom sestrom. Više je Tanja ta koja koči da se u javnosti ne zna za njih jer se plaši da će to njen suprug Dušan iskoristiti da joj uzme decu - kaže prijatelj pevačice, prenosi Kurir.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Republika


>