Zadruga

Parovi

Dejan Dragojević i Aleks progovorili o emocijama! (VIDEO)

Dejan Dragojević i Aleks progovorili o emocijama kada ih je Milan Milošević podigao da odgovore na pitanja koja mnoge interesuju. Dalila ovo nije dobro podnela. Stalo mi je da se pomirim sa njim, šta glumi on?

Dejan Dragojević i Aleks progovorili o emocijama! (VIDEO) Screenshoot/Youtube





Aleks mislim da ne postoji niko ko ne želi da te pita ovo, je l' si se zaljubila u Dejana? - pitao je Milan Milošević.

Nisam se zaljubila. Skoro smo krenuli da komuniciramo, on nije pričao ni sa jednom devojkom. Kako se vratio prepordio se, zanimljiv mi je. Ne mogu da kažem da sam se zaljubia, moram bolje da ga upoznm. Sve se zadesi slučajno... Pričali smo o muzici i nekim njegovim problemima. Gledao je prošlo sezonu pa mu je bilo žao mene... Rekla sam mu da ću da mu napravim tikvice - govorila je Aleks.

Pristao sam, jer poslednjih par dana jedem samo pirinač. Slučajno idemo u pušionu, to je kao moja soba - dodoa je Dejan Dragojević.


Ja kad se pitam u kući gde je Aleks, potražim je kod Dejana - dobacio je Mensur.

Dobra, lepa devojka, sve na mestu, voli da se svađa i nije mutava - hvalio je Dejan Aleks.

Rekao si da je najbolja riba u kući - dodao je Milan Milošević.

Jeste. Imam neko streljanje pogleda, neprijatne situacije... Meni je sad Ša glavni problem - našalio se Dejan.


Aleks, da li ako uđeš u vezi možeš da se nosiš sa Dalilom? - pitao je Milan Milošević.

Niti se mi muvamo niti bilo šta. Mislim da je prerano za ovako nešto. Ne mogu ja da pričam o tim stvrima, ali ja nema problem ni sa jednom dwevojkom. Jedino ako ona ima problem sa mnom - rekla je Aleks.

Ja sam ovde na Dalilinoj strani - dobacila je Viki.

Kakva Dalila, ja sam se razveo pre mesec dana. Pazi nivo bezobrazluka od Dalile prema meni.... Desilo se šta se desilo, gledao sam ono mesec i po dana, da li iko ima svest? Meni se želudac okretao, ona se ljubi kao dva beskućnika... Njega isključujem iz priče, mljackanje do 10 ujutru nisam spavao. Posle svega što sam gledao ona sebi daje za pravo da kad ja komuniciram ona ulazi ovde i preti. Ja sma sa Aleks imao tri, četiri rasprave - odbrusio je Dejan.

Rekla je da će da skoči na mene - otkrila je Aleks.

Ja sam rekao da ne radim namerno, možda sam se zaljubio... Slobodan treba da budem ograničen? Ja svojim srcem se osećam loše, ali ne dam to sebi i ne dam njoj užovanje da se ja osećam loše. Njena rekacija mene više ne zanima, to što me uhvati su momenti. Ja čim uđem u komunikaciju je problem - govorio je Dragojević.

Malo pre je rekla da treba da bude jedan jedan - dobacio je Car.

Da, a moja utakmica ne može da krene. Ja ne znam šta sam... Kad su oni bili vei, bilo je da će otići ako još jednom udarim vrata. Pravili ste dcu, imali se*s, vi ste smišljali imena... Dolazi kod mene kao sa rejva, a ovde tamburica dvojka. U jednu ruku mi je teško, a u drugu... - nastavio je Dejan.



 



Dalila Dragojević otišla je u pušionicu dok je bila tema o odnosu Dejana Dragojevića i Aleksandre Nikolić, a njoj se pridužio Marko Đedović i pokušao da je urazumi.

Namerno radi stvari, a ja nemam pravo da se pokajem. Ja sma rekla da je okej da se zaljubio, neću da dozvolim da se ponižava. On mene tera na problem, jer zna kakva sam ja - govorila je ona.

Najbolje da se zaljubio - rekao je Đedović.

Taj profil da mi skače po glavi - dodala je ona.


Pa i njemu je Filip skakao po glavi. On ništa nije pokazivao, pustio je niz vodu i zato sma i otišla... Ne može da me boli ku*ac jer sam pokajala - nastavio je Đedović.

Šutnuo me je bez razloga drugi put - plakala je Dalila.

Ti si ga ostavila - rekao je Đedović.


Jesam, ali kajem se - istakla je ona.

On je pokušavao da ti pređe, ali džaba - dodao je Marko.

Stalo mi je da se pomirim sa njim, šta glumi on? - pitala se Dalila.



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>