Style

Ljubav

Horoskop i problemi: Ovan, Bik, Blizanac, Rak!

Horoskop i problemi prvi deo! Karakteri horoskopskih znakova ako ste Ovan, Bik, Blizanac, Rak! Rak je osetljiv na želudac, pluća, grudi, takođe ne sme da konzumira cigarete, i sklon je gojenju...

Horoskop i problemi: Ovan, Bik, Blizanac, Rak! Svet Plus





Ovan

Problemi: Problem sa glavom i organima na glavi.

Viši tip Ovna je dominantan, uporan i uspešan, dok je niži tip ljubomoran, naporan, nepodnošljiv, svadljiv, egoista. Tipičan Ovan je obično pun vitalnosti i hrabrosti. On uživa u izazovima, pa se često bavi sportom i drugim takmičarskim igrama. Oni su optimisti i retko su tužni. Imaju mnogo novih, kreativnih ideja. 

Mogu postati nestrpljivi kada moraju da prate rutinu, ili rade ono što misle da su dosadne stvari. Osoba rođena u znaku Ovna ne voli da mu se govori šta da radi. Voli da napravi svoj put u životu. Ako ste Ovan, pomislite koliko dobro se osećate kada ste prvi u nečemu i kada možete izmisliti nove ideje ili aktivnosti u kojima vaši prijatelji uživaju.



Bik

Problemi: Imaju problem sa grlom, glasom, tiroidnom žlezdom, očima, alergijom na polen, i skloni su gojenju.

Muškarac Bik je ljubomoran, dosadan, banalan, spor, patrijahalan, ponekad može da bude i nasilan. Voli dom, kuću, hranu, piće, noćni život sa društvom. Problem sa težinom u poznim godinama, dok se u mladosti bavi sportom. Odličan je ljubavnik, ali od žene traži poniznost. Viši tip Bika nije prijatan, puno radi i ako neko ne ispuni standarde koje je zacrtao više neće biti deo tima. 


Niži tip može da bude agresivan, nezgodan, besan i da preteruje u jelu i piću. Žena Bik je zanimljiva, erotična, ali ne vulgarna. Njena mreža je jaka kada želi da nekog prigrabi za sebe. Ona voli kuću, kuhinju, obično je najbolja kuvarica. Ako ostane neudata onda je najbolja ljubavnica.






Blizanci

Problemi: Najčešće zdravstvene probleme imaju sa glavom.

Blizanci spadaju u grupu znakova koju astrolozi nazivaju vazdušni znaci. Najvažnija stvar za Blizanca je komunikacija. Blizance gotovo uvek zanima mnogo različitih stvari. Viši tip Blizanca je dominantan, uporan i uspešan, dok je niži tip ljubomoran, naporan, nepodnošljiv, svadljiv, egoista. 


Tipični Blizanac obično uživa sa drugim ljudima i voli da priča o stvarima koje ga trenutno zanimaju. Mnogi Blizanci su talentovani za pisanje, predavanja i javne nastupe. Neki su nadareni umetnici. Mnogi od njih rade u oblasti radio, televizije i novina, jer oni vole da budu tu kad se stvaraju vesti. Posebno važno za Blizance je da putuju i upoznaju nove ljude.




Rak

Problemi: Rak je osetljiv na želudac, pluća, grudi, takođe ne sme da konzumira cigarete, i sklon je gojenju.

Viši tip Raka je religiozan, ambiciozan, iscelitelj, šluži čovečanstvu, daje sve od sebe. Niži tip je škrt, ne voli da radi, ne voli obaveze, obično provodi dragoceno vreme kući i drži se suknje. 


Tipični Rakovi vole dom i svoju porodicu. U isto vreme on je često prilično suptilna osoba u njegovom ponašanju i može da priđe ljudima i situacijama indirektno ako ne može da dobije ono što želi direktno. Kad voli nekoga ili nešto što ga čini srećnim, on će biti vrlo privržen tome. Oni su često stidljivi i osetljivi, ali mogu biti hrabri kada je potrebno zaštiti svoje prijatelje i voljene. Mnogi ljudi rođeni u znaku Raka imaju predivnu maštu i mogu stvarati fine priče i slike.
 

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav i Devica!

Viber

Autor: O.J
Izvor: Astrosav

Povezane vesti:


>